mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 23 Ara 2010 #6,241 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. sitede sorun var galiba.. dükkanı açıyorum..bol müşterili bir gün olsun.. ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. sitede sorun var galiba.. dükkanı açıyorum..bol müşterili bir gün olsun.. ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 23 Ara 2010 #6,242 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sorun var galiba ismail ağbi anca siteye giriş yapabildim
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 23 Ara 2010 #6,243 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Çok şükür girebildik siteye....sorun giderildi herhalde
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 23 Ara 2010 #6,244 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ;D ;D ;D ;D Serkancıgım Sakaryadan hatlar daha uzak geliyor demekki..onun için baglanamıyorsunuzdur.. neyse...hafta sonu da geliyor... ne yapsak ki ??? : : : : :
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ;D ;D ;D ;D Serkancıgım Sakaryadan hatlar daha uzak geliyor demekki..onun için baglanamıyorsunuzdur.. neyse...hafta sonu da geliyor... ne yapsak ki ??? : : : : :
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 23 Ara 2010 #6,245 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bende ;Yorum yok! :-\
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 23 Ara 2010 #6,246 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bende de yorum yok... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 23 Ara 2010 #6,247 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bende yorum yok.. ;D ;D ;D ;D ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 24 Ara 2010 #6,248 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.... Hayırlı cumalar..hayırlı hafta sonları... bir haftanın da sonuna geldik bakalım..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.... Hayırlı cumalar..hayırlı hafta sonları... bir haftanın da sonuna geldik bakalım..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 24 Ara 2010 #6,249 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın,işlerinizde başarılar.... Hafta sonu etkinlik yapacaklara da iyi eğlenceler.... Ben malesef evdeyim... :-\ :-[ :-X
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın,işlerinizde başarılar.... Hafta sonu etkinlik yapacaklara da iyi eğlenceler.... Ben malesef evdeyim... :-\ :-[ :-X
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 24 Ara 2010 #6,250 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler, Hayırlı Cumalar Hayırlı ve Huzurlu birazda paralı hafta sonları ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler, Hayırlı Cumalar Hayırlı ve Huzurlu birazda paralı hafta sonları ;D ;D
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 24 Ara 2010 #6,251 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi cumanız hayırlı olsun sakarya...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 24 Ara 2010 #6,252 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi The_Men' Alıntı: cumanız hayırlı olsun sakarya... Genişletmek için tıkla ... seninde hamdi bey kayıplardasın...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi The_Men' Alıntı: cumanız hayırlı olsun sakarya... Genişletmek için tıkla ... seninde hamdi bey kayıplardasın...
camouflage Tulpar Mesajlar 1,204 Tepkime Puanı 38 Yer Bolu 24 Ara 2010 #6,253 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar Sapanca tarafında kimse varmı aramızda. 24-26 Aralık arasında Güraldayım. Hani iki ara bir derede kaçabileceğim arkadaşlar varmı diye
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar Sapanca tarafında kimse varmı aramızda. 24-26 Aralık arasında Güraldayım. Hani iki ara bir derede kaçabileceğim arkadaşlar varmı diye
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 27 Ara 2010 #6,254 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. iyi haftalar.. yine yagmurlu...sisli..güzel bir hafta olacak gibi... ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. iyi haftalar.. yine yagmurlu...sisli..güzel bir hafta olacak gibi... ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 27 Ara 2010 #6,255 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi camouflage' Alıntı: Arkadaşlar Sapanca tarafında kimse varmı aramızda. 24-26 Aralık arasında Güraldayım. Hani iki ara bir derede kaçabileceğim arkadaşlar varmı diye Genişletmek için tıkla ... İlhami bey mesajınızı şimdi farkettim.Arkadaşlar Dokurcun tarafındaydılar...Sapanca hafta sonu hep kalabalık olur birilerine mutlaka rastlamışsınızdır...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi camouflage' Alıntı: Arkadaşlar Sapanca tarafında kimse varmı aramızda. 24-26 Aralık arasında Güraldayım. Hani iki ara bir derede kaçabileceğim arkadaşlar varmı diye Genişletmek için tıkla ... İlhami bey mesajınızı şimdi farkettim.Arkadaşlar Dokurcun tarafındaydılar...Sapanca hafta sonu hep kalabalık olur birilerine mutlaka rastlamışsınızdır...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 27 Ara 2010 #6,256 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.... haftanın en güzel günü ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.... haftanın en güzel günü ;D