serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 4 Ocak 2011 #6,305 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Arkadaşlar...Hayırlı sabahlar.. üzerinize afiyet...bi grip olmuşum....sesimi kimse tanımıyor.. ;D ;D 3-4 yılda bir grip olurum..ama yüz ..göz kızarır..şiddetli olur..allah bana sabır versin 2-3 gün.. Genişletmek için tıkla ... İsmail Abi geçmiş olsun,acil şifalar....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Arkadaşlar...Hayırlı sabahlar.. üzerinize afiyet...bi grip olmuşum....sesimi kimse tanımıyor.. ;D ;D 3-4 yılda bir grip olurum..ama yüz ..göz kızarır..şiddetli olur..allah bana sabır versin 2-3 gün.. Genişletmek için tıkla ... İsmail Abi geçmiş olsun,acil şifalar....
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 4 Ocak 2011 #6,306 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Vatan gazetesinden alıntılar...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 4 Ocak 2011 #6,307 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son araç karavan ve arazi canavarı harika ..... bende isterem ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son araç karavan ve arazi canavarı harika ..... bende isterem ;D ;D ;D ;D ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 Ocak 2011 #6,308 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... Soğuk bir Sakarya sabahı , yükseklerde kar yağışı
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... Soğuk bir Sakarya sabahı , yükseklerde kar yağışı
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 Ocak 2011 #6,309 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Serkan bey..Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar. güzel bol kar yagışlı havalar...ama hastayım.....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Serkan bey..Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar. güzel bol kar yagışlı havalar...ama hastayım.....
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 5 Ocak 2011 #6,310 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı Sabahlar,Hayırlı İşler
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 Ocak 2011 #6,311 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Serkan bey..Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar. güzel bol kar yagışlı havalar...ama hastayım..... Genişletmek için tıkla ... İsmail Abi tekrar geçmiş olsun....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Serkan bey..Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar. güzel bol kar yagışlı havalar...ama hastayım..... Genişletmek için tıkla ... İsmail Abi tekrar geçmiş olsun....
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 Ocak 2011 #6,312 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Teşekkürler Serkan bey.... aman dikkat..tam hastalık havası.........
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Teşekkürler Serkan bey.... aman dikkat..tam hastalık havası.........
AHMETÖZTÜRK Ya tozo dumana katacaksın yada tozu dumanı yutacak Mesajlar 109 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA Web www.ozturkleroto.com.tr 5 Ocak 2011 #6,313 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tüm dostlara merhaba hayırlı işler
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 5 Ocak 2011 #6,314 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi AHMETÖZTÜRK' Alıntı: tüm dostlara merhaba hayırlı işler Genişletmek için tıkla ... merhaba ahmet ağbi nasılsın, pek sesin çıkmıyor
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi AHMETÖZTÜRK' Alıntı: tüm dostlara merhaba hayırlı işler Genişletmek için tıkla ... merhaba ahmet ağbi nasılsın, pek sesin çıkmıyor
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 5 Ocak 2011 #6,315 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi epeydir selam sabah tan uzaktım.herkese selam ve sağlıklar dilerim.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi epeydir selam sabah tan uzaktım.herkese selam ve sağlıklar dilerim.
tango Zirve Mesajlar 1,454 Tepkime Puanı 8 Yer SAKARYA 5 Ocak 2011 #6,316 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ben bunu alabilirmiyim SERKAN
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 5 Ocak 2011 #6,317 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tango' Alıntı: ben bunu alabilirmiyim SERKAN Genişletmek için tıkla ... tanju önce ben sulandım ama onu artık serkan iki yapar her halde
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tango' Alıntı: ben bunu alabilirmiyim SERKAN Genişletmek için tıkla ... tanju önce ben sulandım ama onu artık serkan iki yapar her halde
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 Ocak 2011 #6,318 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tango' Alıntı: ben bunu alabilirmiyim SERKAN Genişletmek için tıkla ... Gerçekten harika birşey değil mi? Benim kafamda ilerisi için şimşekler çaktı.Bize de böyle birşey lazım aslında!
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tango' Alıntı: ben bunu alabilirmiyim SERKAN Genişletmek için tıkla ... Gerçekten harika birşey değil mi? Benim kafamda ilerisi için şimşekler çaktı.Bize de böyle birşey lazım aslında!
AHMETÖZTÜRK Ya tozo dumana katacaksın yada tozu dumanı yutacak Mesajlar 109 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA Web www.ozturkleroto.com.tr 5 Ocak 2011 #6,319 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi saol sinan kardeşim sen nasılsın?çaya kahve beklerim
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 5 Ocak 2011 #6,320 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İnşallah ahmet ağbi çay içmeye gelecem ..