akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 12 Ocak 2011 #6,353 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ;D
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 12 Ocak 2011 #6,354 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar bi kahve molası vereyim dedim bakıyarumda dükkanda kimseler yok...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar bi kahve molası vereyim dedim bakıyarumda dükkanda kimseler yok...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 12 Ocak 2011 #6,355 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Afiyet olsun Hakan...bi tane de bana söle..hemen geliyom..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 12 Ocak 2011 #6,356 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Afiyet olsun Hakan...bi tane de bana söle..hemen geliyom.. Genişletmek için tıkla ... İsmail ağbi hafta içi gelde şaşırt bizi sana kentpark manzarası eşliğinde çay,kahve artık Allah ne verdiyse ısmarlayalım.....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Afiyet olsun Hakan...bi tane de bana söle..hemen geliyom.. Genişletmek için tıkla ... İsmail ağbi hafta içi gelde şaşırt bizi sana kentpark manzarası eşliğinde çay,kahve artık Allah ne verdiyse ısmarlayalım.....
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 12 Ocak 2011 #6,357 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Afiyet olsun herkese
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 12 Ocak 2011 #6,358 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Afiyet olsun Hakan...bi tane de bana söle..hemen geliyom.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim abi buyur gel hep beraber olsun..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Afiyet olsun Hakan...bi tane de bana söle..hemen geliyom.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim abi buyur gel hep beraber olsun..
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 12 Ocak 2011 #6,359 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Afiyet olsun herkese Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim buyur gel
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Afiyet olsun herkese Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim buyur gel
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 12 Ocak 2011 #6,360 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ankaradan döndüm.... Özlemişim valla Ankara yı ...soğuktu biraz ama olsun...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ankaradan döndüm.... Özlemişim valla Ankara yı ...soğuktu biraz ama olsun...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Ocak 2011 #6,361 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi HAayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.... Soğuk ama güzel bir sabah....günlerin uzamasıyla birlikte işe karanlıkta gelip akşam karanlıkta gitmemek güzel oluyor ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi HAayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.... Soğuk ama güzel bir sabah....günlerin uzamasıyla birlikte işe karanlıkta gelip akşam karanlıkta gitmemek güzel oluyor ;D ;D ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 13 Ocak 2011 #6,362 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Günaydın Serkan bey....Anakaradan iyi haberlerle gelmişsindir umarım.. Hayırlı işler..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Günaydın Serkan bey....Anakaradan iyi haberlerle gelmişsindir umarım.. Hayırlı işler..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Ocak 2011 #6,363 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Abi müracatımı yaptım Akademiye Mülakata çağıracaklar...Şimdilik olumsuz bir durum yok çok şükür...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Abi müracatımı yaptım Akademiye Mülakata çağıracaklar...Şimdilik olumsuz bir durum yok çok şükür...
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 13 Ocak 2011 #6,364 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Afiyet olsun çay kahve...
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 13 Ocak 2011 #6,365 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar iyi çalışmalar.. Kahveler gelsin bakalımmm
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 13 Ocak 2011 #6,366 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Geçte olsa Günaydın Dostlar, Hayırlı İşler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 13 Ocak 2011 #6,367 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Aman Bircan hanım duymasın... " ne bu ya hergün aynı geyik muhabbeti diyor " ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Aman Bircan hanım duymasın... " ne bu ya hergün aynı geyik muhabbeti diyor " ;D ;D ;D
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 13 Ocak 2011 #6,368 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Aman Bircan hanım duymasın... " ne bu ya hergün aynı geyik muhabbeti diyor " ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Aman Bircan hanım duymasın... " ne bu ya hergün aynı geyik muhabbeti diyor " ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D