Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 941,607
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

herkeze sLmlar...hayırlı işler bol kazançlar....

Etiketler

Günaydın herkese hayırlı işler..

Böyle bir organizasyon olması için ciddi talep vardı.

Geleneksel hale gelmesini planlanan bu etkinlikte önemli olan doğayı,gezmeyi ve tabiiki offroad'u sevenler ile bir arada olmak.

Takip yazanlar .......öyle takiple olmaz! geleceksiniz hep beraber olacağız ;ona göre...

Dikkat:
Bu etkinlik Doğayı,geziyi,offroadu seven herkese açıktır.Bu gezi dernek,topluluk,grup adına resmi bir organizasyon olmayıp katılan herkes kendinden sorumludur.

seninde takipçinim ;D ;D ;D

Serkan beyi takip eden Sinan beyin takipcisi de benim..

Tüm takipcilerin,takip edenlerin,takip edenleri takip edenlerinde takipcisiyim. ;D ;D ;D ??? ??? ??? ;D ;D ;D

biraz fadıl takip te gibi oldu.iyi yakipler.Gecenlerde karavan bölümünde araştırma yerine takip teyim yazdım .Aklı evelin biri telefonumu bir şekilde bulup beni aradı.Dostlarla olan sohbetin ortasında tadımı kacırdı.Abuk subuk sorular ve paniklerle neyi takip ediyorsun demezmi Ben yöre ve köyleri araştırıyorum takip ediyorum dememe rağmen kişi kendini takip ediyorum paniğine kapılıp.gerdi beni...Sabaha bırakırmısın modunda bırakıp.Meclistekilerin hatırına saldım ...ortalığa..SERKAN kardeşimizinde başına böyle biri musallat olamaz inşaallah.Arkadaşlar yerimi değil mi yi gectim sizinle paylaşmak istedim.Hoşunuza gitmediyse kusura bakmayın. Kalın selamet ve selam ile.İnşaallah birgün bir mecliste sohbetleişiriz.

Bekliyoruz bize katılmanızı.....gerçekten ama..

mdr' Alıntı:
Bekliyoruz bize katılmanızı.....gerçekten ama..

ismail ağbi senin ve toyotanın da takibindeyim heee bu ara sen öndekileri iyi takip et yine kaybolmayalım ağbii ;D ;D

ismail bey inan bende cok niyetleniyorum bir türlü nasip olmuyor. inşaallah diyelim.