hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2011 #6,529 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar iyi çalışmalar.. Serkan abı Hendekte durum nasıl..?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar iyi çalışmalar.. Serkan abı Hendekte durum nasıl..?
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 26 Ocak 2011 #6,530 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydınnn Arkadaşlar Hayırlı işler... Bol kazaçlar...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 26 Ocak 2011 #6,531 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Herkese selamlar iyi çalışmalar.. Serkan abı Hendekte durum nasıl..? Genişletmek için tıkla ... Buradan bir farkı yok
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Herkese selamlar iyi çalışmalar.. Serkan abı Hendekte durum nasıl..? Genişletmek için tıkla ... Buradan bir farkı yok
bircanefe Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 0 26 Ocak 2011 #6,532 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Akyazı Boztepede gece kar yağmış...sabah Serdivan da da yağdı ama tutmadı ne yazıkki....kesinlikle Sultansuyu bol karlıdır
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Akyazı Boztepede gece kar yağmış...sabah Serdivan da da yağdı ama tutmadı ne yazıkki....kesinlikle Sultansuyu bol karlıdır
bircanefe Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 0 26 Ocak 2011 #6,533 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi .
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 26 Ocak 2011 #6,534 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bencede Sultanpınarı karlıdır.. Hem konum itibarıyla çok yüksek olması hemde kar yagışı için uygun yer... bakacagızz...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bencede Sultanpınarı karlıdır.. Hem konum itibarıyla çok yüksek olması hemde kar yagışı için uygun yer... bakacagızz...
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2011 #6,535 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Desenize bol bol kar küreyecezz
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 26 Ocak 2011 #6,536 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Öyle gibi. Hakan yalnız geçenkinde benim kürek yoktu..sizleri iyi yordugumun farkındayım.. bu sefer Zeki bey güzel bir kürek aldı.(tekzenden sanırım )...size zahmet vermeyecegim gibi..yinede belli olmaz..numara yapıp küreyebiliriz beraber... ;D ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Öyle gibi. Hakan yalnız geçenkinde benim kürek yoktu..sizleri iyi yordugumun farkındayım.. bu sefer Zeki bey güzel bir kürek aldı.(tekzenden sanırım )...size zahmet vermeyecegim gibi..yinede belli olmaz..numara yapıp küreyebiliriz beraber... ;D ;D ;D ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 26 Ocak 2011 #6,537 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 1280 metre yükseklik ,kar yağışı ? ???
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2011 #6,538 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bu arada Zekiyi gören varmı kayıplara karıştı
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2011 #6,539 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Zekiiiiiii Zekiiiiiiiii Duy sesimiziiii
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 26 Ocak 2011 #6,540 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hakan Bayrak bulabildin mi?
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2011 #6,541 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hakan Bayrak bulabildin mi? Genişletmek için tıkla ... Araştırıyorum abi bulamadım
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hakan Bayrak bulabildin mi? Genişletmek için tıkla ... Araştırıyorum abi bulamadım
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 26 Ocak 2011 #6,542 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2011 #6,543 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: hakan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... Söyle kardeşim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: hakan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... Söyle kardeşim
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 26 Ocak 2011 #6,544 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi abi nerlerdesin ya hiç göremiyorum seni özlettin kendini yeni yerinide bilmiyorumm
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi abi nerlerdesin ya hiç göremiyorum seni özlettin kendini yeni yerinide bilmiyorumm