hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2011 #6,545 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: abi nerlerdesin ya hiç göremiyorum seni özlettin kendini yeni yerinide bilmiyorumm Genişletmek için tıkla ... Kardeşim dörtyol modern sanayideyim butarafa gelince ararsın
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: abi nerlerdesin ya hiç göremiyorum seni özlettin kendini yeni yerinide bilmiyorumm Genişletmek için tıkla ... Kardeşim dörtyol modern sanayideyim butarafa gelince ararsın
offroad_54 off-road bir tutkudur...VAZGEÇİLEMEZ...!!! Mesajlar 226 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 26 Ocak 2011 #6,546 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ben renault kangooya patpat koysam gelebilirmiyim geziye ;D ;D
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2011 #6,547 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi offroad_54' Alıntı: ben renault kangooya patpat koysam gelebilirmiyim geziye ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Gelebilirsin tabiiki kardeşimm
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi offroad_54' Alıntı: ben renault kangooya patpat koysam gelebilirmiyim geziye ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Gelebilirsin tabiiki kardeşimm
D davidof54 Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 27 Ocak 2011 #6,548 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bircanefe' Alıntı: http://www.youtube.com/watch?v=oJ0zsMg0lx0&feature=related bu benim sonum gibi duruyor dayyyyyyyıııııııııııı diye bagırmak işe yararmı bilmem Genişletmek için tıkla ... toprak burda yaklaşmıyo direk camdan iceri giriyo
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bircanefe' Alıntı: http://www.youtube.com/watch?v=oJ0zsMg0lx0&feature=related bu benim sonum gibi duruyor dayyyyyyyıııııııııııı diye bagırmak işe yararmı bilmem Genişletmek için tıkla ... toprak burda yaklaşmıyo direk camdan iceri giriyo
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 27 Ocak 2011 #6,549 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... Nihayet burada karla karışık dolu-yagmur arası yagmaya başladı.. Ama devam eder mi ?? meçhul..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... Nihayet burada karla karışık dolu-yagmur arası yagmaya başladı.. Ama devam eder mi ?? meçhul..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 27 Ocak 2011 #6,550 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... İsmail Abi burada dağlar beyaz şehir içinde kuru soğuktan başka birşey yok.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... İsmail Abi burada dağlar beyaz şehir içinde kuru soğuktan başka birşey yok.
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 27 Ocak 2011 #6,551 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkese selamlar işlerinizde başarılar..
bircanefe Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 0 27 Ocak 2011 #6,552 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi davidof54' Alıntı: toprak burda yaklaşmıyo direk camdan iceri giriyo Genişletmek için tıkla ... eeee zamanla geliştircez canım bizde kendimizi ama dayıııııııııııııı diye öncemi sonramı bağırmak lazım onu bilemedim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi davidof54' Alıntı: toprak burda yaklaşmıyo direk camdan iceri giriyo Genişletmek için tıkla ... eeee zamanla geliştircez canım bizde kendimizi ama dayıııııııııııııı diye öncemi sonramı bağırmak lazım onu bilemedim
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 27 Ocak 2011 #6,553 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bircanefe' Alıntı: eeee zamanla geliştircez canım bizde kendimizi ama dayıııııııııııııı diye öncemi sonramı bağırmak lazım onu bilemedim Genişletmek için tıkla ... ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bircanefe' Alıntı: eeee zamanla geliştircez canım bizde kendimizi ama dayıııııııııııııı diye öncemi sonramı bağırmak lazım onu bilemedim Genişletmek için tıkla ... ;D ;D
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 27 Ocak 2011 #6,554 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Haydi millet hazırlıklar ne durumdaaa....
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 27 Ocak 2011 #6,555 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze günaydın dün akşam saat 21.00 dan sonra serdivan tepeye çıktık 4 araç mükemmel çamur vardı akşam akşam iyi eğlendik
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkeze günaydın dün akşam saat 21.00 dan sonra serdivan tepeye çıktık 4 araç mükemmel çamur vardı akşam akşam iyi eğlendik
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 27 Ocak 2011 #6,556 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bu ne ya!! Kar beklerken güneş çıktı ;D
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 27 Ocak 2011 #6,557 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Bu ne ya!! Kar beklerken güneş çıktı ;D Genişletmek için tıkla ... Bu Güneşin arkası kar serkan
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Bu ne ya!! Kar beklerken güneş çıktı ;D Genişletmek için tıkla ... Bu Güneşin arkası kar serkan
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 27 Ocak 2011 #6,558 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Diye diye en sonunda yağdıracaksınız Boş verin karı siz sucukları hazırlayın..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Diye diye en sonunda yağdıracaksınız Boş verin karı siz sucukları hazırlayın..
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 27 Ocak 2011 #6,559 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Bu ne ya!! Kar beklerken güneş çıktı ;D Genişletmek için tıkla ... Serkan abi ben yatıp kalkıp dua ediyorum pazara kadar güneşli olsun hava diye..:=)
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Bu ne ya!! Kar beklerken güneş çıktı ;D Genişletmek için tıkla ... Serkan abi ben yatıp kalkıp dua ediyorum pazara kadar güneşli olsun hava diye..:=)
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 27 Ocak 2011 #6,560 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Serkan abi ben yatıp kalkıp dua ediyorum pazara kadar güneşli olsun hava diye..:=) Genişletmek için tıkla ... Niçun ;D ;D ;D kardan zarar gelmez Dündar...çok çok belki tek belki 2-3 araç çeker ...maksat etkinlik olsun..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Serkan abi ben yatıp kalkıp dua ediyorum pazara kadar güneşli olsun hava diye..:=) Genişletmek için tıkla ... Niçun ;D ;D ;D kardan zarar gelmez Dündar...çok çok belki tek belki 2-3 araç çeker ...maksat etkinlik olsun..