Dündardan son durumları bugün alırız inşallah..
tahminim yukarlarda Sultanpınarında 70-80 cm den az kar yoktur... Dündarla Serkan bey önden gidip yol açarlar bize..
tahminim yukarlarda Sultanpınarında 70-80 cm den az kar yoktur... Dündarla Serkan bey önden gidip yol açarlar bize..
ismail ağbi bu gezinin benim için güzel bir tafarı daha çıktı listeye bakınca offroad ve kamp olayını bize aşılayan ve sosder kulübünü kurduğumuz arkadaşlarında gelmesi harika oldu kimisinle uzun zamandır görüşemiyorduk bu gezi bir bahane oldu
bu konu hakkında ismail ağbi senle bir dertleşecez artık konu neise yüz yüze geldiğimizde görüşmek üzere.. pazar günü ateş başında üzümlü kek ile beraber inşallah
Haberler akşama ancak ormancılar şimdi oralardadır inince haber vereceğim cumartesi ben bi gitmeyi düşünüyorum zaten baktınız haber alamıyorsunuz benden gelin kurtarın.. :=)
Haberler akşama ancak ormancılar şimdi oralardadır inince haber vereceğim cumartesi ben bi gitmeyi düşünüyorum zaten baktınız haber alamıyorsunuz benden gelin kurtarın.. :=)
İşlerim dolayısıyla muhabbetten uzak kalıyorum.Ankara dan 23.00 civarı döndüm,yarında İzmit'e gideceğim.İnşallah Pazar sabahı da Sultanpınarı'na ;D ;D ;D