KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Günaydın Dostlar Hayırlı İşler ve Hayırlı Kazançlar
son yapılan gezinin başlığının neden değiştirildiğini hala açıklanmadığı için ve açıklanana kadar gezenbilir sitesine artık giriş yapmayacağım sevigili dostlar heberiniz olsun....
hayrlı sabahlar sn.ada halkı ve bu alana giren her kişi.pazar günü memleketinizdeydim.kimseye de ulaşmak için gün pazar kimi yaylada kimi ovada o yüzden selamsız sabahsız bir yolculuk oldu.selam ve saygılar sağlıklar diliyorum.
Sakaryalı doga sever arkadaşlara selam.
21-22 Şubatta kuzuluk devremülklerinde kalıp ,bu 2 gün içinde Sakarya civarından ilk çekme karavanımı almak niyetindeyim.İlk ziyaret edeceğim firma da Saly karavan olacak.Daha sonra ise civarda ki üreticileri veya varsa 2. el araştırması yapacagım.Bu konuda baglantıları olup bana ışık tutabilecek forumdaşlarımızın desteğini bekliyorum.Kolay geldin.
21-22 Şubatta kuzuluk devremülklerinde kalıp ,bu 2 gün içinde Sakarya civarından ilk çekme karavanımı almak niyetindeyim.İlk ziyaret edeceğim firma da Saly karavan olacak.Daha sonra ise civarda ki üreticileri veya varsa 2. el araştırması yapacagım.Bu konuda baglantıları olup bana ışık tutabilecek forumdaşlarımızın desteğini bekliyorum.Kolay geldin.
Günaydın Dostlar Hayırlı İşler ve Hayırlı Kazançlar
son yapılan gezinin başlığının neden değiştirildiğini hala açıklanmadığı için ve açıklanana kadar gezenbilir sitesine artık giriş yapmayacağım sevigili dostlar heberiniz olsun....
hayırlı akşamlar sakaryalı dostlarım.
sinan bey belkide bunu yapanın amacıda bu olabilir.
bizimde iki topic silinmiş.ikisinide ben açmıştım.
ben kararlıyım üyeliğim kapanana kadar üstüne gidecem.
başka paylaşım sitelerimi yok sanki...