KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sinan abi bu 3. arabada bir şey yok.
2 adet tampon(1700) ve lastik 31.10.50.15 (1100) var.vinç (1000)
ayrıca yükseltmek kadar kolay bir şey yok.(enfazla 500)
telsiz (450)
toplamda = 5000 tl tutarla bu araç olur bence..
bende ilk başlarda düşünüyordum bu tür bir araç ama sonra vazgeçtim. aynı zamanda pek bilgim yok ama bu araçların motor tork durumu yeterli oluyormu arazide. sonuçta 2000 cc motor sanırım bunlar.
bende 1,6 var ve hard yerlede bile torktan yana sıkıntı olmadı japon nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben çok zevk alıyorum arabanın borcunu dün itibari iel bitirdim tasitlerim ve bazı evle ilgili ihtiyaçlar bittimi yaz veya yaz sonu araçta çok değişiklik olacak. o saydığım hiç bir şey dert etmiyorum adaşım biraz rahatlayalım çevremizin sayesinde çok para harcamadan o işleri yaparız Allah başka dert vermesin
amin sinan abi. dediğin gibi çevemizdeki insanların gerçekten bu konuda bizlere çok yardımcı oluyorlar. aracı toplarken haberimiz olursa bizde üzerimize düşen ne görev varsa her zaman yapmaya hazırız her konuda.
Bu sabah çok erkenciydim...evden çıkmadan internette birşeylere bakmam gerekiyordu,o kadar alışmışız ki direk gezenbilire girdim ;D ;D ;D
Ankara ya kucak dolusu sevgiler saygılar...bu hafta sonu Ankara'da olacaktım ama ertelendiği haberi geldi...daha da kesin değilmiş anlamadım gitti ......