son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 2 Mar 2011 #7,057 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Gözün aydın o zaman..bence orada kalsın.15 gün içinde yine gider oradan kaldıgımız yerden devam ederiz.. Genişletmek için tıkla ... aslında güzel oludu cmt.si misafirleri geri getirip pazar erkenden nallıhan yolundan dönüş yapmayı düşünüyorum.ankara grubu bu mevkide olacak.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Gözün aydın o zaman..bence orada kalsın.15 gün içinde yine gider oradan kaldıgımız yerden devam ederiz.. Genişletmek için tıkla ... aslında güzel oludu cmt.si misafirleri geri getirip pazar erkenden nallıhan yolundan dönüş yapmayı düşünüyorum.ankara grubu bu mevkide olacak.
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 2 Mar 2011 #7,058 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: hakan çok görmeyelim. zira epey uzunca zaman of road yapamayacak.hıncını çıkarsın Genişletmek için tıkla ... Bencede abi haklısın baya bi kurtlarını dökmüş..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: hakan çok görmeyelim. zira epey uzunca zaman of road yapamayacak.hıncını çıkarsın Genişletmek için tıkla ... Bencede abi haklısın baya bi kurtlarını dökmüş..
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 3 Mar 2011 #7,059 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın sakarya ankaradan kucak dolusu sevgiler selamlar hepinize hayırlı işler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın sakarya ankaradan kucak dolusu sevgiler selamlar hepinize hayırlı işler
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 3 Mar 2011 #7,060 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: aslında güzel oludu cmt.si misafirleri geri getirip pazar erkenden nallıhan yolundan dönüş yapmayı düşünüyorum.ankara grubu bu mevkide olacak. Genişletmek için tıkla ... abi o zaman telefon aç geldiğinde yanında telsiz olursa pmr 5.00 kanalda olacağız umarım yetişirsin
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: aslında güzel oludu cmt.si misafirleri geri getirip pazar erkenden nallıhan yolundan dönüş yapmayı düşünüyorum.ankara grubu bu mevkide olacak. Genişletmek için tıkla ... abi o zaman telefon aç geldiğinde yanında telsiz olursa pmr 5.00 kanalda olacağız umarım yetişirsin
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 3 Mar 2011 #7,061 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar Hayrılı işler bol kazançlar...açık bir hava..soguk da var rüzgar da.. Günaydın Erhan arkadaşım..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar Hayrılı işler bol kazançlar...açık bir hava..soguk da var rüzgar da.. Günaydın Erhan arkadaşım..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 3 Mar 2011 #7,062 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlısabahlar,işlerinizdebaşarılar..... soğuk çok soğuk.........
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlısabahlar,işlerinizdebaşarılar..... soğuk çok soğuk.........
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 3 Mar 2011 #7,063 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sabah Şerifleriniz Hayırlı olsun Dostlar Hayırlı İşler Soğuk çok kar soğu var ama kar yok
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sabah Şerifleriniz Hayırlı olsun Dostlar Hayırlı İşler Soğuk çok kar soğu var ama kar yok
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 3 Mar 2011 #7,064 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Selamlar herkese.... hayırlı işler diliyorum...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 3 Mar 2011 #7,065 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Kısmetse bu sefer gidiyorum,yarın yokum....
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 3 Mar 2011 #7,066 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı yolculuk diyelim o zaman...gönlünden geçtigi gibi olsun..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı yolculuk diyelim o zaman...gönlünden geçtigi gibi olsun..
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 3 Mar 2011 #7,067 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Kısmetse bu sefer gidiyorum,yarın yokum.... Genişletmek için tıkla ... Ankara yolcusu kalmasın diyorsun yani serkan herşey gönlünce olsun...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Kısmetse bu sefer gidiyorum,yarın yokum.... Genişletmek için tıkla ... Ankara yolcusu kalmasın diyorsun yani serkan herşey gönlünce olsun...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 3 Mar 2011 #7,068 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Leyla hanım nerdesin ya.... ;D ;D ;D ;D ;D yaşıyor musun ;D ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 3 Mar 2011 #7,069 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Hayırlı yolculuk diyelim o zaman...gönlünden geçtigi gibi olsun.. Genişletmek için tıkla ... akhanlı' Alıntı: Ankara yolcusu kalmasın diyorsun yani serkan herşey gönlünce olsun... Genişletmek için tıkla ... Hepinize teşekkür ederim...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Hayırlı yolculuk diyelim o zaman...gönlünden geçtigi gibi olsun.. Genişletmek için tıkla ... akhanlı' Alıntı: Ankara yolcusu kalmasın diyorsun yani serkan herşey gönlünce olsun... Genişletmek için tıkla ... Hepinize teşekkür ederim...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 3 Mar 2011 #7,070 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Az evvel Dündarla görüştük... Cumartesi günü Sakarya Offroad olarak Sabah Gazetesindeyiz
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Az evvel Dündarla görüştük... Cumartesi günü Sakarya Offroad olarak Sabah Gazetesindeyiz
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 3 Mar 2011 #7,071 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Evvet...aynen öyle dedi... bekleyelim bakalım.. ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 4 Mar 2011 #7,072 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İyi geceler...