hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 9 Mar 2011 #7,153 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar işlerinizde başarılar..
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 9 Mar 2011 #7,154 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Haldun Abi ; hafta sonu etkinlik için Sabiha ,Gökçene gelelim mi ?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Haldun Abi ; hafta sonu etkinlik için Sabiha ,Gökçene gelelim mi ?
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 9 Mar 2011 #7,155 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi durumu kötü olan yavuz abi bu gün operasyone girecek son aldığım bilgiye göre inşallah hayırlısıyla iyileşir...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi durumu kötü olan yavuz abi bu gün operasyone girecek son aldığım bilgiye göre inşallah hayırlısıyla iyileşir...
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 9 Mar 2011 #7,156 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Elimizde bu durumda ,Dua gelir. onu da esirgemiyelim.Şahsına ve ihtiyacı olan yeryüzündeki herkese.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Elimizde bu durumda ,Dua gelir. onu da esirgemiyelim.Şahsına ve ihtiyacı olan yeryüzündeki herkese.
sokrat gandiya LN 65 Mesajlar 618 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 9 Mar 2011 #7,157 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Haldun Abi ; hafta sonu etkinlik için Sabiha ,Gökçene gelelim mi ? Genişletmek için tıkla ... Olmazzzzzzzzzz sizler gelince benimde kalmam lazım haftada 5 gün yeter zaten beni bu havalar mahvetti
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Haldun Abi ; hafta sonu etkinlik için Sabiha ,Gökçene gelelim mi ? Genişletmek için tıkla ... Olmazzzzzzzzzz sizler gelince benimde kalmam lazım haftada 5 gün yeter zaten beni bu havalar mahvetti
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Mar 2011 #7,158 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: durumu kötü olan yavuz abi bu gün operasyone girecek son aldığım bilgiye göre inşallah hayırlısıyla iyileşir... Genişletmek için tıkla ... Bizi bilgilendirdiğin için sağol Konuralp .Dualarımız onunla....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: durumu kötü olan yavuz abi bu gün operasyone girecek son aldığım bilgiye göre inşallah hayırlısıyla iyileşir... Genişletmek için tıkla ... Bizi bilgilendirdiğin için sağol Konuralp .Dualarımız onunla....
hasan110 Kamp III Mesajlar 769 Tepkime Puanı 2 Yer SAKARYA 9 Mar 2011 #7,159 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Kaza geçiren arkadaşlara çok geçmiş olsun .Allah acil şifalar versin
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Kaza geçiren arkadaşlara çok geçmiş olsun .Allah acil şifalar versin
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 10 Mar 2011 #7,160 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya, Günaydın Karamürsel.. Günaydın Arkadaşlar..Hayırlı işler bol kazançlar.. Mis gibi kar yagıyor....sizler kadar olmasada ana yoldan 100 metre yukarılarda kar var..yollar açık.."Tuz döktüm yollarına " mevzuu bizde yok yane...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya, Günaydın Karamürsel.. Günaydın Arkadaşlar..Hayırlı işler bol kazançlar.. Mis gibi kar yagıyor....sizler kadar olmasada ana yoldan 100 metre yukarılarda kar var..yollar açık.."Tuz döktüm yollarına " mevzuu bizde yok yane...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 10 Mar 2011 #7,161 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 10 Mar 2011 #7,162 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydınlar...hayırlı işler bol kazançlar harkeze.sağlık,sıhhat sizinle olsun.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydınlar...hayırlı işler bol kazançlar harkeze.sağlık,sıhhat sizinle olsun.
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 10 Mar 2011 #7,163 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın sakarya... hafta sonu ile ilgili bir etkinlik yok sanırım..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın sakarya... hafta sonu ile ilgili bir etkinlik yok sanırım..
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 10 Mar 2011 #7,164 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan bey tam senlik bir resim.kurtarıcı suzi
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 10 Mar 2011 #7,165 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: sinan bey tam senlik bir resim.kurtarıcı suzi Genişletmek için tıkla ... merhaba hamdi abi abi böyle bir şenlik yapıyorsunuz benim neden haberim yok dün akşam öyle bir sitres atmaya çıktım dağlara muhteşem bir kar var ve çamurda muhteşem di.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: sinan bey tam senlik bir resim.kurtarıcı suzi Genişletmek için tıkla ... merhaba hamdi abi abi böyle bir şenlik yapıyorsunuz benim neden haberim yok dün akşam öyle bir sitres atmaya çıktım dağlara muhteşem bir kar var ve çamurda muhteşem di.
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 10 Mar 2011 #7,166 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinanuzun54' Alıntı: merhaba hamdi abi abi böyle bir şenlik yapıyorsunuz benim neden haberim yok dün akşam öyle bir sitres atmaya çıktım dağlara muhteşem bir kar var ve çamurda muhteşem di. Genişletmek için tıkla ... 300 km uzaklık biraz fazla olur diye düşündüm sende boş durmamışsında tek çıkmamaya bak...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinanuzun54' Alıntı: merhaba hamdi abi abi böyle bir şenlik yapıyorsunuz benim neden haberim yok dün akşam öyle bir sitres atmaya çıktım dağlara muhteşem bir kar var ve çamurda muhteşem di. Genişletmek için tıkla ... 300 km uzaklık biraz fazla olur diye düşündüm sende boş durmamışsında tek çıkmamaya bak...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 10 Mar 2011 #7,167 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkese merhaba kar dolayısı ile sistemlerde problem varmış internete giremedik sabahtan beri.....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkese merhaba kar dolayısı ile sistemlerde problem varmış internete giremedik sabahtan beri.....
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 10 Mar 2011 #7,168 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: 300 km uzaklık biraz fazla olur diye düşündüm sende boş durmamışsında tek çıkmamaya bak... Genişletmek için tıkla ... hamdi abi ne değişirki tek veya grupla, sonuçta araç donanımlı bir sıkıntımız olmaz. olsada farketmez enfazla vinçleriz abi..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: 300 km uzaklık biraz fazla olur diye düşündüm sende boş durmamışsında tek çıkmamaya bak... Genişletmek için tıkla ... hamdi abi ne değişirki tek veya grupla, sonuçta araç donanımlı bir sıkıntımız olmaz. olsada farketmez enfazla vinçleriz abi..