Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 877,189

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Camiamızdan Sevgili Abimiz Müfit Ayaz(fix)'ın babası vefat etmiştir.Cenazesi bugün Adapazarı Camili 1 mahallesinde İkindi namazını takiben defin edilecektir.

Kendisine sabır merhuma allahtan rahmet dileriz.

( müsayit olurmu bilemiyorum ama ulaşmak isteyenler için telefon numarası ;Müfit Ayaz:0 532 486 91 11)

sinan54' Alıntı:
offroaddan uzak durmak bünyeyi bozdu ;D ;D ;D ;D ;D ;D şunu benim boz karakeçimi bir alayım bünyeyi vitamin ile dolduracam ;D ;D ;D

siz uzak kalmışsınnız ben daha yanaşamadım bile offraod'a lastikleri takalı en az 1 ay oldu o hecanla kartal tepelerinde biraz kendim debelendim. ağzıma balı çaldım gerisi yok

alker' Alıntı:
siz uzak kalmışsınnız ben daha yanaşamadım bile offraod'a lastikleri takalı en az 1 ay oldu o hecanla kartal tepelerinde biraz kendim debelendim. ağzıma balı çaldım gerisi yok

ali hep beraber kurtlarımızı dökmeye başalarız ;D ;D ;D ;D ;Dn yoksa aksi taktirde bünye iyice hastalanacak ;D ;D

Günaydın Sakarya

Günaydın Karamürsel

Günaydın Arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar...Sogukların yaşanacagı son gün..hava ısınıyooorr..

Baktığınız konu veya bölüm silinmiş veya size sınırlandırılmıştır.

Geri

TinyPortal 1.0 beta 5-1

tıkladığım zaman bu çıkıyor

beni şemsinin oraya atacak bir babayiğit bakıyorum kerim ağbi gelsin yanına uğrarım