İsmail abi mesajını okuduğumda yüreğimi taş oturdu; katılmayı ne kadar çok istiyorum anlatamam hem sizinle tanışmak hemde ilk off road deneyimimi sizlerle paylaşmak çok huşuma giderdi
Öncelikle Başkomutandan izin almam lazım
2. arabam şuan lpg ile ilgli servis de gerçi c.ertesi çıkar dediler eğer çıkrsa, hanımı kızdarımadan kaçmam lazım ,
bunları yazarken bide 3. geldi aklıma abimin kızı pazar günü sınava girecek sınav sonrası stres atsın bahenesiyle (aile içinde) söylemesi ayıp (mangal partsi verekti) ben ağlamayımda kim ağlasın :'( :'( :'( ben neyapayım şimdi siz söyleyinn ....
Günaydın mı öğlemi her ne ise haliniz keyfiniz yerin de olsun.SN.Mdr.ismail ağa abi bu pazar çok mecburi düğün nikah hikayesi olmasaydı Misafirin oldum.Yine kısmet olmadı.eyer giderseniz hepinize bol eğlenceler dilerim.Kazasız belasız.iyi çamurlar.
kimseden ses çıkmayınca Ferozacı arkadaşım Ersan beyle program yaptık.
yarın saat 09.30-10.00 gibi buluşacagız.Sakarya tarafı degilde bu taraflarda biryerlere gitmek istiyoruz.
Eger gelmek istersen başım üstüne..
kimseden ses çıkmayınca Ferozacı arkadaşım Ersan beyle program yaptık.
yarın saat 09.30-10.00 gibi buluşacagız.Sakarya tarafı degilde bu taraflarda biryerlere gitmek istiyoruz.
Eger gelmek istersen başım üstüne..