hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 2 Nis 2011 #7,361 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hakanla irtibata geçin oda kurtlanmış vaziyette.... Ben malumdayım ;D Ankaradan selamlar..... Genişletmek için tıkla ... Evet serkan abi kurtlandık ama hava yağaşlı olmassa yarın balığa gitmeyi düşünüyorum...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hakanla irtibata geçin oda kurtlanmış vaziyette.... Ben malumdayım ;D Ankaradan selamlar..... Genişletmek için tıkla ... Evet serkan abi kurtlandık ama hava yağaşlı olmassa yarın balığa gitmeyi düşünüyorum...
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 2 Nis 2011 #7,362 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ben de şimdi istanbuldan geldim arabanın sagına soluna baktirdim yarın dinlenmeyi düşünüyorum gezi yapacak arkadaslara iyi gezmeler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ben de şimdi istanbuldan geldim arabanın sagına soluna baktirdim yarın dinlenmeyi düşünüyorum gezi yapacak arkadaslara iyi gezmeler
beroko Ana Kamp Mesajlar 46 Tepkime Puanı 0 Yer Sakarya 2 Nis 2011 #7,363 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi merhaba arkadaşlar ben Sakaryadan Tamer gezenbilire yeni uye oldum hepinize iyi gezmeler.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi merhaba arkadaşlar ben Sakaryadan Tamer gezenbilire yeni uye oldum hepinize iyi gezmeler.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 2 Nis 2011 #7,364 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi beroko' Alıntı: merhaba arkadaşlar ben Sakaryadan Tamer gezenbilire yeni uye oldum hepinize iyi gezmeler. Genişletmek için tıkla ... Selam Tamer aramıza hoş geldin,doğru yerdesin...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi beroko' Alıntı: merhaba arkadaşlar ben Sakaryadan Tamer gezenbilire yeni uye oldum hepinize iyi gezmeler. Genişletmek için tıkla ... Selam Tamer aramıza hoş geldin,doğru yerdesin...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 4 Nis 2011 #7,365 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. iyi haftalar....yagmur..sis ve kasvet dolu bir gün..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. iyi haftalar....yagmur..sis ve kasvet dolu bir gün..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 4 Nis 2011 #7,366 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... İsmail Abi dediğin gibi kasvetli ve sıkıcı bir sabah... Bahar geldi diye kandırıldık mı? acaba!!
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... İsmail Abi dediğin gibi kasvetli ve sıkıcı bir sabah... Bahar geldi diye kandırıldık mı? acaba!!
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 4 Nis 2011 #7,367 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72043.new#new Ulusal Yarışların Sakarya Ayağı Haydi herkes yarışa..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72043.new#new Ulusal Yarışların Sakarya Ayağı Haydi herkes yarışa..
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 4 Nis 2011 #7,368 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar iyi çalışmalar...
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 4 Nis 2011 #7,369 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72043.new#new Ulusal Yarışların Sakarya Ayağı Haydi herkes yarışa.. Genişletmek için tıkla ... Sekan abi şehir dışından gelecek arkadaşlar için kamp yeri belirlendimi bilgin varmı
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72043.new#new Ulusal Yarışların Sakarya Ayağı Haydi herkes yarışa.. Genişletmek için tıkla ... Sekan abi şehir dışından gelecek arkadaşlar için kamp yeri belirlendimi bilgin varmı
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 4 Nis 2011 #7,370 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi beroko' Alıntı: merhaba arkadaşlar ben Sakaryadan Tamer gezenbilire yeni uye oldum hepinize iyi gezmeler. Genişletmek için tıkla ... Tamer abi aramıza hoşgeldin.. Aracında 10 numara olmuş allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi beroko' Alıntı: merhaba arkadaşlar ben Sakaryadan Tamer gezenbilire yeni uye oldum hepinize iyi gezmeler. Genişletmek için tıkla ... Tamer abi aramıza hoşgeldin.. Aracında 10 numara olmuş allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 4 Nis 2011 #7,371 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Sekan abi şehir dışından gelecek arkadaşlar için kamp yeri belirlendimi bilgin varmı Genişletmek için tıkla ... Geçen sene yarış alanındaki çamlık kamp alanı olarak kullanılmıştı.Bu sene için bir bilgim yok.Bülent Abiye telefonla ulaşıp sorulabilir.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Sekan abi şehir dışından gelecek arkadaşlar için kamp yeri belirlendimi bilgin varmı Genişletmek için tıkla ... Geçen sene yarış alanındaki çamlık kamp alanı olarak kullanılmıştı.Bu sene için bir bilgim yok.Bülent Abiye telefonla ulaşıp sorulabilir.
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 4 Nis 2011 #7,372 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Geçen sene yarış alanındaki çamlık kamp alanı olarak kullanılmıştı.Bu sene için bir bilgim yok.Bülent Abiye telefonla ulaşıp sorulabilir. Genişletmek için tıkla ... Ok abi teşekkürler..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Geçen sene yarış alanındaki çamlık kamp alanı olarak kullanılmıştı.Bu sene için bir bilgim yok.Bülent Abiye telefonla ulaşıp sorulabilir. Genişletmek için tıkla ... Ok abi teşekkürler..
O oduncu Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 4 Nis 2011 #7,373 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Pazar günü Ercovaya çıktık, sonra yürüyerek inönüye geçtik. Çok sis ve kar vardı. Uzun zamandır aklımda olan semenderlerden topladım biraz. Güzeldi ama tek gitmek pek iyi degilmiş.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Pazar günü Ercovaya çıktık, sonra yürüyerek inönüye geçtik. Çok sis ve kar vardı. Uzun zamandır aklımda olan semenderlerden topladım biraz. Güzeldi ama tek gitmek pek iyi degilmiş.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 Nis 2011 #7,374 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar..Hayırlı işler bol kazançlar..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 Nis 2011 #7,375 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... ne zaman gelecek bu bahar? Yosa bizi kandırıyor mu?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... ne zaman gelecek bu bahar? Yosa bizi kandırıyor mu?
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 5 Nis 2011 #7,376 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar işlerinizde başarılar...