sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 12 Nis 2011 #7,409 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Hayırlı İşler Arkadaşlar Çok teşekkürler girdik 40 küsürlü yaşlara inşallah hep beraber nice yıllar gezeriz ....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Hayırlı İşler Arkadaşlar Çok teşekkürler girdik 40 küsürlü yaşlara inşallah hep beraber nice yıllar gezeriz ....
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 12 Nis 2011 #7,410 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar işlerinizde başarılar..
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 13 Nis 2011 #7,411 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakaryanın, Karamürselin, Güzel insanları..Günümüz aydın,işlerimiz iyi ve yolunda,kazancımız bereketli olsun... Haftayı yarıladık bakem... ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakaryanın, Karamürselin, Güzel insanları..Günümüz aydın,işlerimiz iyi ve yolunda,kazancımız bereketli olsun... Haftayı yarıladık bakem... ;D ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Nis 2011 #7,412 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Sakaryanın, Karamürselin, Güzel insanları..Günümüz aydın,işlerimiz iyi ve yolunda,kazancımız bereketli olsun... Haftayı yarıladık bakem... ;D ;D Genişletmek için tıkla ... <Günaydın,hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar..İ
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Sakaryanın, Karamürselin, Güzel insanları..Günümüz aydın,işlerimiz iyi ve yolunda,kazancımız bereketli olsun... Haftayı yarıladık bakem... ;D ;D Genişletmek için tıkla ... <Günaydın,hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar..İ
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 13 Nis 2011 #7,413 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar işlerinizde başarılar... Serkan abi İsmail abi günaydınlar..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar işlerinizde başarılar... Serkan abi İsmail abi günaydınlar..
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 13 Nis 2011 #7,414 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Hakan..iyisindir umarım.... bana üst sepet yapmamız lazım... o güzel işçliliginden lazım yinee..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Hakan..iyisindir umarım.... bana üst sepet yapmamız lazım... o güzel işçliliginden lazım yinee..
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 13 Nis 2011 #7,415 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayrlı sabahlar iyi çalışmalar.sinan hayrlı seneler.mdr.de iyi bagajlar.müştersi azalanlarada ,peşin para veren iyi müşteriler.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayrlı sabahlar iyi çalışmalar.sinan hayrlı seneler.mdr.de iyi bagajlar.müştersi azalanlarada ,peşin para veren iyi müşteriler.
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 13 Nis 2011 #7,416 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Hakan..iyisindir umarım.... bana üst sepet yapmamız lazım... o güzel işçliliginden lazım yinee.. Genişletmek için tıkla ... İsmail abi model beyenmen yeterli yaparız tabiiki
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Hakan..iyisindir umarım.... bana üst sepet yapmamız lazım... o güzel işçliliginden lazım yinee.. Genişletmek için tıkla ... İsmail abi model beyenmen yeterli yaparız tabiiki
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 13 Nis 2011 #7,417 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Kaç model varki Hakanım.. kendimi bir an çoook modeller karşısında kafasını kaşıyan kişi pozisyonunda gördüm de ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Kaç model varki Hakanım.. kendimi bir an çoook modeller karşısında kafasını kaşıyan kişi pozisyonunda gördüm de ;D ;D ;D
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 13 Nis 2011 #7,418 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sn. müdür aklıma muzurluk getirdin.sepet deyince,Hem Karamürsel de yaşa hemde sepet.Hani namlı Karamürsel sepeti.işte.iyi muhabetler.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sn. müdür aklıma muzurluk getirdin.sepet deyince,Hem Karamürsel de yaşa hemde sepet.Hani namlı Karamürsel sepeti.işte.iyi muhabetler.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 13 Nis 2011 #7,419 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Fark var ama. Karamürsel sepetini koluna takarsın.. bizim düşündügümüz sepeti ise...... ;D araca takarsın...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Fark var ama. Karamürsel sepetini koluna takarsın.. bizim düşündügümüz sepeti ise...... ;D araca takarsın...
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 13 Nis 2011 #7,420 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Kaç model varki Hakanım.. kendimi bir an çoook modeller karşısında kafasını kaşıyan kişi pozisyonunda gördüm de ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Zevkler ve renkler abi hafta sonu geliyormusun malum yarışlar var
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Kaç model varki Hakanım.. kendimi bir an çoook modeller karşısında kafasını kaşıyan kişi pozisyonunda gördüm de ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Zevkler ve renkler abi hafta sonu geliyormusun malum yarışlar var
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Nis 2011 #7,421 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72043.new#new Hafta sonu büyük coşku var
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72043.new#new Hafta sonu büyük coşku var
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 13 Nis 2011 #7,422 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bugün akşam yola çıkıyorum. 15-20 gündür ev misafir dolu idi..Annem,kayınvalide..v.s.. onları memlekete geri götürecegim bu hafta. En azından pazara yetişmeye çalışacagım bakalım...hayırlısı diyelim..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bugün akşam yola çıkıyorum. 15-20 gündür ev misafir dolu idi..Annem,kayınvalide..v.s.. onları memlekete geri götürecegim bu hafta. En azından pazara yetişmeye çalışacagım bakalım...hayırlısı diyelim..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Nis 2011 #7,423 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Bugün akşam yola çıkıyorum. 15-20 gündür ev misafir dolu idi..Annem,kayınvalide..v.s.. onları memlekete geri götürecegim bu hafta. En azından pazara yetişmeye çalışacagım bakalım...hayırlısı diyelim.. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı yolculuklar İsmail Abi...yolun açık olsun.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Bugün akşam yola çıkıyorum. 15-20 gündür ev misafir dolu idi..Annem,kayınvalide..v.s.. onları memlekete geri götürecegim bu hafta. En azından pazara yetişmeye çalışacagım bakalım...hayırlısı diyelim.. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı yolculuklar İsmail Abi...yolun açık olsun.
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 13 Nis 2011 #7,424 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi haftasonu gelmeyi düşünüyorum. ist.dan.selamlar.