son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 4 May 2011 #7,553 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....(19 mayıs 2011 perşembe tatil) ;D Genişletmek için tıkla ... sanki mesajın içinde mesaj saklı.yada banamı öyle geliyor : yok,yok mesaj saklı
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....(19 mayıs 2011 perşembe tatil) ;D Genişletmek için tıkla ... sanki mesajın içinde mesaj saklı.yada banamı öyle geliyor : yok,yok mesaj saklı
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 4 May 2011 #7,554 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 19 mayıs tatil ;D ;D ;D
keçelikalem Ana Kamp Mesajlar 35 Tepkime Puanı 0 4 May 2011 #7,555 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: 19 mayıs tatil ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... 20 mayıs tatil mi acaba? çeşitli söylentiler var. inşallah tatil olur ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: 19 mayıs tatil ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... 20 mayıs tatil mi acaba? çeşitli söylentiler var. inşallah tatil olur ;D ;D ;D
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 4 May 2011 #7,556 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: 19 mayıs tatil ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bencede mesajın içinde mesaj saklı.hemde güzel bir mesaj belli
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: 19 mayıs tatil ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bencede mesajın içinde mesaj saklı.hemde güzel bir mesaj belli
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 4 May 2011 #7,557 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi keçelikalem' Alıntı: 20 mayıs tatil mi acaba? çeşitli söylentiler var. inşallah tatil olur ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ekrem bey hoşgeldiniz. 20 mayıs bana tatil kesin ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi keçelikalem' Alıntı: 20 mayıs tatil mi acaba? çeşitli söylentiler var. inşallah tatil olur ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ekrem bey hoşgeldiniz. 20 mayıs bana tatil kesin ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 May 2011 #7,558 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya.. Günaydın Karamürsel. Günaydın yurdumun güzel şehirleri..kasabaları... Hayırlı işler..bol kazançlar.... nassınız bakem... ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya.. Günaydın Karamürsel. Günaydın yurdumun güzel şehirleri..kasabaları... Hayırlı işler..bol kazançlar.... nassınız bakem... ;D
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 5 May 2011 #7,559 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın buradaki ahali umarım iyisiniz ,ama ist. hava tam manasıyla kapalı ve gergin.iyi işler ve meşguliyetler.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın buradaki ahali umarım iyisiniz ,ama ist. hava tam manasıyla kapalı ve gergin.iyi işler ve meşguliyetler.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 May 2011 #7,560 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... Yağmurlu bir bahar sabahı :-\ İsmail Abi özlettin kendini
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... Yağmurlu bir bahar sabahı :-\ İsmail Abi özlettin kendini
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 May 2011 #7,561 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Serkancıgım..bende özledim sizleri.. Ha sahi ya...19 mayıs tatil degil mi ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Serkancıgım..bende özledim sizleri.. Ha sahi ya...19 mayıs tatil degil mi ;D ;D ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 May 2011 #7,562 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Serkancıgım..bende özledim sizleri.. Ha sahi ya...19 mayıs tatil degil mi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... evet abi 19 Mayıs Tatil... ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Serkancıgım..bende özledim sizleri.. Ha sahi ya...19 mayıs tatil degil mi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... evet abi 19 Mayıs Tatil... ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 May 2011 #7,563 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 19 Mayıs Atatürkü anma Gençlik ve Spor Bayramı... Bizde genciz ! ; bayram yapalım...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 19 Mayıs Atatürkü anma Gençlik ve Spor Bayramı... Bizde genciz ! ; bayram yapalım...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 May 2011 #7,564 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkan .. bu gidişle sadece senle ben 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutlayacagız gibi.. ;D ;D sakaryalı arkadaşlar...bahar yorgunu..mışıl mışıl uyuyorlar. En iyisi hareketi biz başlatalım.. ARKADAŞLAR.19 MAYISTA ETKİNLİK YAPALIM DİYORUZ... DAHA 2 HAFTA VAR AMA.. SİLKELENELİM BAKALIM..KİMLER VAR.. ;D ;D 1-Serkan ŞEN 2-İsmail DÖNMEZ 3....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkan .. bu gidişle sadece senle ben 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutlayacagız gibi.. ;D ;D sakaryalı arkadaşlar...bahar yorgunu..mışıl mışıl uyuyorlar. En iyisi hareketi biz başlatalım.. ARKADAŞLAR.19 MAYISTA ETKİNLİK YAPALIM DİYORUZ... DAHA 2 HAFTA VAR AMA.. SİLKELENELİM BAKALIM..KİMLER VAR.. ;D ;D 1-Serkan ŞEN 2-İsmail DÖNMEZ 3....
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 5 May 2011 #7,565 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Yeni sohbet köşemize yeni gelen dostlar hoş geldiniz...... 19 Mayıs Nasip benim nöbet yoksa bir değerlendiririz... nasip
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Yeni sohbet köşemize yeni gelen dostlar hoş geldiniz...... 19 Mayıs Nasip benim nöbet yoksa bir değerlendiririz... nasip
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 May 2011 #7,566 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan bey günaydın, ben tahmin ediyorum nöbetiniz yoktur o gün..co pilot olarak yanımdasın..yazıyorum seni de.. 1-Serkan ŞEN 2-İsmail DÖNMEZ 3-Sinan AYCAN
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan bey günaydın, ben tahmin ediyorum nöbetiniz yoktur o gün..co pilot olarak yanımdasın..yazıyorum seni de.. 1-Serkan ŞEN 2-İsmail DÖNMEZ 3-Sinan AYCAN
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 5 May 2011 #7,567 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İsmail ağbi çalışma yoksa neden olmasın bende çok istiyorum stres atmam lazım yoksa suçsuz - günahsız birine patlayacam
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İsmail ağbi çalışma yoksa neden olmasın bende çok istiyorum stres atmam lazım yoksa suçsuz - günahsız birine patlayacam
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 May 2011 #7,568 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Varmı 4...5 talihliler aranıyor.... katılan arkadaşlarımıza " ÜZÜMLÜ KEK "" ikramımızdır.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Varmı 4...5 talihliler aranıyor.... katılan arkadaşlarımıza " ÜZÜMLÜ KEK "" ikramımızdır.