sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 14 Kas 2011 #8,641 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Hamdi kardeşim günaydın, buralarda tam tersine güneşli....fazla soguk olmayan hava hakim... ;D ;D ;D size sıcak hava gönderelimm.. Genişletmek için tıkla ... ağbi soğuk havayı birzat sen getirirsen olur.... hala gelecen
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Hamdi kardeşim günaydın, buralarda tam tersine güneşli....fazla soguk olmayan hava hakim... ;D ;D ;D size sıcak hava gönderelimm.. Genişletmek için tıkla ... ağbi soğuk havayı birzat sen getirirsen olur.... hala gelecen
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 14 Kas 2011 #8,642 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinancıgım günaydın, ne desen haklısın......çook ihmalkarım... ;D ;D ;D bu arada soguk hava degil..sıcak havayı getirecegim gelirken degil mi ?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinancıgım günaydın, ne desen haklısın......çook ihmalkarım... ;D ;D ;D bu arada soguk hava degil..sıcak havayı getirecegim gelirken degil mi ?
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 14 Kas 2011 #8,643 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Sinancıgım günaydın, ne desen haklısın......çook ihmalkarım... ;D ;D ;D bu arada soguk hava degil..sıcak havayı getirecegim gelirken degil mi ? Genişletmek için tıkla ... ağbi sen gelde nasıl hava getirirsen getir soğuk havada getirsen senin dostlğunun sıcakılığı ile oda yaz sıcağına döner
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Sinancıgım günaydın, ne desen haklısın......çook ihmalkarım... ;D ;D ;D bu arada soguk hava degil..sıcak havayı getirecegim gelirken degil mi ? Genişletmek için tıkla ... ağbi sen gelde nasıl hava getirirsen getir soğuk havada getirsen senin dostlğunun sıcakılığı ile oda yaz sıcağına döner
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 14 Kas 2011 #8,644 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selam...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 15 Kas 2011 #8,645 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Soğuk bir Sakarya sabahında; hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Soğuk bir Sakarya sabahında; hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar....
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 15 Kas 2011 #8,646 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 15 Kas 2011 #8,647 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 15 Kas 2011 #8,648 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın..
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 16 Kas 2011 #8,649 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 16 Kas 2011 #8,650 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... Günaydın İsmail ağbi ve tüm dostlar, hayırlı işler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... Günaydın İsmail ağbi ve tüm dostlar, hayırlı işler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 16 Kas 2011 #8,651 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Topik neden ölü bu sıralar ??? ??? Herkeste bir uyuşukluk..hareketsizlik...isteksizlik var.. hiçbir aktivite yok.. ne yapmak lazım acaba
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Topik neden ölü bu sıralar ??? ??? Herkeste bir uyuşukluk..hareketsizlik...isteksizlik var.. hiçbir aktivite yok.. ne yapmak lazım acaba
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 16 Kas 2011 #8,652 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Topik neden ölü bu sıralar ??? ??? Herkeste bir uyuşukluk..hareketsizlik...isteksizlik var.. hiçbir aktivite yok.. ne yapmak lazım acaba Genişletmek için tıkla ... İsmail Abi; ''yağmur, kar yaylalarda hayat var'' diye düşünüyorum. Ben sadece hayal ediyorum, size bol eğlenceler diliyorum... ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Topik neden ölü bu sıralar ??? ??? Herkeste bir uyuşukluk..hareketsizlik...isteksizlik var.. hiçbir aktivite yok.. ne yapmak lazım acaba Genişletmek için tıkla ... İsmail Abi; ''yağmur, kar yaylalarda hayat var'' diye düşünüyorum. Ben sadece hayal ediyorum, size bol eğlenceler diliyorum... ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 16 Kas 2011 #8,653 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ben artık 98 Hyundai 1,3 LS bundan sonra 3 krş asfalttan asfalttan geziyorum İsmail ağbi ;D ;D ;D ;D Çamura, araziye naz yapıyor ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ben artık 98 Hyundai 1,3 LS bundan sonra 3 krş asfalttan asfalttan geziyorum İsmail ağbi ;D ;D ;D ;D Çamura, araziye naz yapıyor ;D ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 16 Kas 2011 #8,654 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: ben artık 98 Hyundai 1,3 LS bundan sonra 3 krş asfalttan asfalttan geziyorum İsmail ağbi ;D ;D ;D ;D Çamura, araziye naz yapıyor ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Sinancıgım daha öncede söyledim...Araziye çıkacagımızda...sağ koltukta her zaman yerin hazır..sen yeter ki gelecem de.. ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: ben artık 98 Hyundai 1,3 LS bundan sonra 3 krş asfalttan asfalttan geziyorum İsmail ağbi ;D ;D ;D ;D Çamura, araziye naz yapıyor ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Sinancıgım daha öncede söyledim...Araziye çıkacagımızda...sağ koltukta her zaman yerin hazır..sen yeter ki gelecem de.. ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 16 Kas 2011 #8,655 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Sinancıgım daha öncede söyledim...Araziye çıkacagımızda...sağ koltukta her zaman yerin hazır..sen yeter ki gelecem de.. ;D [/quot Allah razı olsun ağbi zaten bunun farkındayım işlerim bu sıralar çok yoğun yılbaşından sonrada bu yoğunluk devam edrmi ben asıl bunu merak ediyorum.. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Sinancıgım daha öncede söyledim...Araziye çıkacagımızda...sağ koltukta her zaman yerin hazır..sen yeter ki gelecem de.. ;D [/quot Allah razı olsun ağbi zaten bunun farkındayım işlerim bu sıralar çok yoğun yılbaşından sonrada bu yoğunluk devam edrmi ben asıl bunu merak ediyorum.. Genişletmek için tıkla ...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 21 Kas 2011 #8,656 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Tünaydınn Sakarya... sitedeki uzun süren sorun halledildi de kavuştuk tekrar..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Tünaydınn Sakarya... sitedeki uzun süren sorun halledildi de kavuştuk tekrar..