KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
uzun zamandır içimde fırtınalar kopuyordu, discoma tampon ve vinç takmak istiyordum inşallah Allah kısmet ederse önümüzdeki hafta ustam tamponu yapmaya başlıcak,,,
Aklımdaki tamponu sizlerle paylaşmak istedim Zevk ve renkler tartışılmaz ama açık ve net görüşlerinizi istiyorum ;D
abi bulabilirsen fotoyu sabırsızlıkla bekliyorum ne demek istediğini tam anlamadım ,, tampona sis mi koy diyorsun aklımda var ; o fikirlere de açığım yuvarlak sis , kare sis !!!
İlerde sis farı koyma durumu olacaktır..ve ilk gelen üst darbeleri de lkarşılaması açısından şöyle bişi mesela..zevkler ve renkler tartışılmaz biliyorsun.. ;D
Ben de İsmail Abiye katılıyorum.Sis farlarının tamponun içinde olması yerine , üzerinde olması hem görsel hemde kullanış açısından dahaiyi olur kanaatindeyim.
Ben de İsmail Abiye katılıyorum.Sis farlarının tamponun içinde olması yerine , üzerinde olması hem görsel hemde kullanış açısından dahaiyi olur kanaatindeyim.
Abim , İsmail abi sislerin üzerindeki bardan bahsediyo sislere zarar gelmesin diye yaptır diyo, ben şimdilik onu tercih etmicem, (tampondaki barda farkındaysan vidalı abi vidalı olacak belki ilerde büyüğünü yaptırırım) acaba tampona sis koydursam mı? :-\
Ben her iki aracıma da tampona gömülü sis ayrıca yaptırdım..verimli olmuyor..ilk arzide ya taş v.s çarpıyor..yada su giriyor.devamlı yedek tutyorum..
fotograftaki gibi diyorsun sanırım..
Ben her iki aracıma da tampona gömülü sis ayrıca yaptırdım..verimli olmuyor..ilk arzide ya taş v.s çarpıyor..yada su giriyor.devamlı yedek tutyorum..
fotograftaki gibi diyorsun sanırım..