sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 27 Ocak 2012 #8,913 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi geç oldu ama yinede herkese selamlar bu gün bizden mi kaynaklandı yoksa siteden bilmiyorum ama siteye ana giriş yapabildim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi geç oldu ama yinede herkese selamlar bu gün bizden mi kaynaklandı yoksa siteden bilmiyorum ama siteye ana giriş yapabildim
S senerozkay Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 28 Ocak 2012 #8,914 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ....
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 31 Ocak 2012 #8,915 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Uzuuun bir aradan sonra ; Tünaydın Sakarya..... Bol karlı soguk bir ocak ayının son gününden herkese merhaba..... ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Uzuuun bir aradan sonra ; Tünaydın Sakarya..... Bol karlı soguk bir ocak ayının son gününden herkese merhaba..... ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 1 Şub 2012 #8,916 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Tünaydınlar Sakarya...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 2 Şub 2012 #8,917 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya, Günaydın Karamürsel Günaydın yurdumun güzel şehirleri..kasabaları....günaydınn.. Karla dolu bir haftanın soguk bir günü..dikkatt..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya, Günaydın Karamürsel Günaydın yurdumun güzel şehirleri..kasabaları....günaydınn.. Karla dolu bir haftanın soguk bir günü..dikkatt..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 2 Şub 2012 #8,918 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın. nihayet site yerine gelmiş... Soğuk çok soğuk!!!
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın. nihayet site yerine gelmiş... Soğuk çok soğuk!!!
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 3 Şub 2012 #8,919 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.... Soğuk bir Sakarya sabahından herkese selamlar...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.... Soğuk bir Sakarya sabahından herkese selamlar...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 3 Şub 2012 #8,920 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Serkan bey..hayırlı sabahlar....hayırlı işler..... Topikte kimsecikler yokk kaç zamandır...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Serkan bey..hayırlı sabahlar....hayırlı işler..... Topikte kimsecikler yokk kaç zamandır...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 3 Şub 2012 #8,921 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ben bir süre giremedim.Şimdi bakıyorum da sen de olmasan abi iyice ölü toprağı serilecek üstümüze
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ben bir süre giremedim.Şimdi bakıyorum da sen de olmasan abi iyice ölü toprağı serilecek üstümüze
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 3 Şub 2012 #8,922 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkancıgım ; belki kışın sogugu.karı geçince herkes geri gelip topigi şenlendireceklerdir..diye umut ediyorum..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkancıgım ; belki kışın sogugu.karı geçince herkes geri gelip topigi şenlendireceklerdir..diye umut ediyorum..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 3 Şub 2012 #8,923 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Serkancıgım ; belki kışın sogugu.karı geçince herkes geri gelip topigi şenlendireceklerdir..diye umut ediyorum.. Genişletmek için tıkla ... Ben de öyle umut ediyorum...baharda şenleniriz inşallah...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Serkancıgım ; belki kışın sogugu.karı geçince herkes geri gelip topigi şenlendireceklerdir..diye umut ediyorum.. Genişletmek için tıkla ... Ben de öyle umut ediyorum...baharda şenleniriz inşallah...
seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 5 Şub 2012 #8,924 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Tüm dostlara iyi pazarlar.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 6 Şub 2012 #8,925 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 6 Şub 2012 #8,926 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.....
bekirgümüş Zirve Mesajlar 1,268 Tepkime Puanı 0 6 Şub 2012 #8,927 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sizlere ve herkeze günaydın güzel mutlu haftalar.
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 6 Şub 2012 #8,928 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Serkan bey..hayırlı sabahlar....hayırlı işler..... Topikte kimsecikler yokk kaç zamandır... Genişletmek için tıkla ... serkan şen' Alıntı: Ben bir süre giremedim.Şimdi bakıyorum da sen de olmasan abi iyice ölü toprağı serilecek üstümüze Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Serkan bey..hayırlı sabahlar....hayırlı işler..... Topikte kimsecikler yokk kaç zamandır... Genişletmek için tıkla ... serkan şen' Alıntı: Ben bir süre giremedim.Şimdi bakıyorum da sen de olmasan abi iyice ölü toprağı serilecek üstümüze Genişletmek için tıkla ...