serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 20 Şub 2012 #8,993 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar..... Soğuk, Soğuk, Soğuk sadece soğuk... ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar..... Soğuk, Soğuk, Soğuk sadece soğuk... ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 21 Şub 2012 #8,994 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar..... Soğuk, Soğuk, Soğuk sadece soğuk... ;D Genişletmek için tıkla ... hala soğuk...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar..... Soğuk, Soğuk, Soğuk sadece soğuk... ;D Genişletmek için tıkla ... hala soğuk...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 21 Şub 2012 #8,995 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın,günaydın..
seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 21 Şub 2012 #8,996 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın ismail bey.Tüm dostlara hayırlı işler.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 21 Şub 2012 #8,997 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba, isminizi bilemedigim için böyle hitabediyorum..kusuruma bakmayın. telefonum 05337409993 sizin bazı konuda fikrinizi almak istiyorum.Mümkün müdür ? seyyah54' Alıntı: günaydın ismail bey.Tüm dostlara hayırlı işler. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba, isminizi bilemedigim için böyle hitabediyorum..kusuruma bakmayın. telefonum 05337409993 sizin bazı konuda fikrinizi almak istiyorum.Mümkün müdür ? seyyah54' Alıntı: günaydın ismail bey.Tüm dostlara hayırlı işler. Genişletmek için tıkla ...
seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 21 Şub 2012 #8,998 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Merhabalar ismail bey.İsmim Ahmet.Sakarya karavan grubunda yazmıştım sanırım gözden kaçmış.Yadımcı olabilirsem ne mutlu
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Merhabalar ismail bey.İsmim Ahmet.Sakarya karavan grubunda yazmıştım sanırım gözden kaçmış.Yadımcı olabilirsem ne mutlu
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 22 Şub 2012 #8,999 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya..... Hayırlı işler..bol kazançlar....Geldik hafta ortasına...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya..... Hayırlı işler..bol kazançlar....Geldik hafta ortasına...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Şub 2012 #9,000 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın.. Hafta ortası diyene kadar bakıyorsun sonu gelmiş ;D İsmail Abi bizde hepsi karıştı ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın.. Hafta ortası diyene kadar bakıyorsun sonu gelmiş ;D İsmail Abi bizde hepsi karıştı ;D ;D ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 22 Şub 2012 #9,001 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Azz kaldı Serkan...biraz daha sabrettt... sen olmadan offroad yok..bu anlaşıldı... ??? ??? ilerde acısını çıkartacagız anlaşılan..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Azz kaldı Serkan...biraz daha sabrettt... sen olmadan offroad yok..bu anlaşıldı... ??? ??? ilerde acısını çıkartacagız anlaşılan..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Şub 2012 #9,002 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Şub 2012 #9,003 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Azz kaldı Serkan...biraz daha sabrettt... sen olmadan offroad yok..bu anlaşıldı... ??? ??? ilerde acısını çıkartacagız anlaşılan.. Genişletmek için tıkla ... Sabırdan çatladım be abi ;D İnşallah bir dahaki kış bu kadar yoğun olmayacağım..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Azz kaldı Serkan...biraz daha sabrettt... sen olmadan offroad yok..bu anlaşıldı... ??? ??? ilerde acısını çıkartacagız anlaşılan.. Genişletmek için tıkla ... Sabırdan çatladım be abi ;D İnşallah bir dahaki kış bu kadar yoğun olmayacağım..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Şub 2012 #9,004 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Genişletmek için tıkla ... Sinan Abi ilerleyen saatlerde müsayitsen yanına geleceğim...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Genişletmek için tıkla ... Sinan Abi ilerleyen saatlerde müsayitsen yanına geleceğim...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Şub 2012 #9,005 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi senin için hr daim müsait oluruz serkan sen yeterki gel
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 23 Şub 2012 #9,006 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar..hayırlı işler...gününüz güzel olsun..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar..hayırlı işler...gününüz güzel olsun..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 23 Şub 2012 #9,007 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar... Sisli bir Sakarya sabahı...yola çıkacaklar dikkat!
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar... Sisli bir Sakarya sabahı...yola çıkacaklar dikkat!
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 23 Şub 2012 #9,008 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın dostlar hayırlı sabahlar hayırlı işler