sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 20 Mar 2012 #9,137 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi seyyah54' Alıntı: Onlarada bol güneşli günler. Genişletmek için tıkla ... sadece güneşli günler mi hayırlı günler yok mu ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi seyyah54' Alıntı: Onlarada bol güneşli günler. Genişletmek için tıkla ... sadece güneşli günler mi hayırlı günler yok mu ;D ;D ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 20 Mar 2012 #9,138 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hem güneşli..hem hayırlı ..hemde iyi günler diyelim......herkes memnun olsun o zaman... ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hem güneşli..hem hayırlı ..hemde iyi günler diyelim......herkes memnun olsun o zaman... ;D ;D
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 20 Mar 2012 #9,139 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Öğlen oldu anca yazabildim herkese hayırlı işler.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 20 Mar 2012 #9,140 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Öğlen oldu anca yazabildim herkese hayırlı işler. Genişletmek için tıkla ... vay topiğimizin kayıp ferdi ;D ;D ;D bak fazla kayıplara karışıyorsun İsmail ağbi hep seni yok yazıyo devamsızlıktan ceza alacan dündar ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Öğlen oldu anca yazabildim herkese hayırlı işler. Genişletmek için tıkla ... vay topiğimizin kayıp ferdi ;D ;D ;D bak fazla kayıplara karışıyorsun İsmail ağbi hep seni yok yazıyo devamsızlıktan ceza alacan dündar ;D ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 20 Mar 2012 #9,141 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Cezalı olanlar, ilk etkinligi düzenleme ve yeme içmeyi ayarlayacaklar.. ona göre.. ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Cezalı olanlar, ilk etkinligi düzenleme ve yeme içmeyi ayarlayacaklar.. ona göre.. ;D ;D
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 20 Mar 2012 #9,142 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: vay topiğimizin kayıp ferdi ;D ;D ;D bak fazla kayıplara karışıyorsun İsmail ağbi hep seni yok yazıyo devamsızlıktan ceza alacan dündar ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Abi sorma kalacaktım devamsızlıktan nerdeyse
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: vay topiğimizin kayıp ferdi ;D ;D ;D bak fazla kayıplara karışıyorsun İsmail ağbi hep seni yok yazıyo devamsızlıktan ceza alacan dündar ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Abi sorma kalacaktım devamsızlıktan nerdeyse
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 20 Mar 2012 #9,143 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Cezalı olanlar, ilk etkinligi düzenleme ve yeme içmeyi ayarlayacaklar.. ona göre.. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ver cezayı abi ver
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Cezalı olanlar, ilk etkinligi düzenleme ve yeme içmeyi ayarlayacaklar.. ona göre.. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ver cezayı abi ver
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 21 Mar 2012 #9,144 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı işler,hayırlı mesailer...bol kazançlar..... Yine güzel güneşli ve sıcak bir gün olacak..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı işler,hayırlı mesailer...bol kazançlar..... Yine güzel güneşli ve sıcak bir gün olacak..
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 21 Mar 2012 #9,145 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Fatihcigim, Kara kaplı defter e yazdık..Defter yalan söylemez.. ;D ;D ;D fatih81_81' Alıntı: ;D ;D ;D ver cezayı abi ver Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Fatihcigim, Kara kaplı defter e yazdık..Defter yalan söylemez.. ;D ;D ;D fatih81_81' Alıntı: ;D ;D ;D ver cezayı abi ver Genişletmek için tıkla ...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 21 Mar 2012 #9,146 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın.... Hava ciddi sisli yola çıkacaklar dikkat.. Ama; bu sisin sonu güneş olacak...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese günaydın.... Hava ciddi sisli yola çıkacaklar dikkat.. Ama; bu sisin sonu güneş olacak...
sokrat gandiya LN 65 Mesajlar 618 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 21 Mar 2012 #9,147 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 21 Mar 2012 #9,148 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 21 Mar 2012 #9,149 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ne oluyo ya..anlamadım.. iyi bişi galiba ..göz kırpıp duruyorsunuz.... Haldun abi..Sinan kardeşim... ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ne oluyo ya..anlamadım.. iyi bişi galiba ..göz kırpıp duruyorsunuz.... Haldun abi..Sinan kardeşim... ;D ;D ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 21 Mar 2012 #9,150 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ya ismail ağbi hiç sorma sabah selam hal hatır sormak için bir şeyler yazdım ya göndermedim yada netin azizliğine uğradım bende TYT haldun ağbi gibi bie göz kırpayımda yoklamada beni yok yazmasın İsmail ağbi dedim..... ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ya ismail ağbi hiç sorma sabah selam hal hatır sormak için bir şeyler yazdım ya göndermedim yada netin azizliğine uğradım bende TYT haldun ağbi gibi bie göz kırpayımda yoklamada beni yok yazmasın İsmail ağbi dedim..... ;D ;D ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 21 Mar 2012 #9,151 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Yane..diyorsunuz ki.. "Bi arkadaşa bakacaktık..bi girip çıkalım " öyle mi ;D ;D ;D Neyse..bugünkü yoklamada sizleri var diye yazdım..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Yane..diyorsunuz ki.. "Bi arkadaşa bakacaktık..bi girip çıkalım " öyle mi ;D ;D ;D Neyse..bugünkü yoklamada sizleri var diye yazdım..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 21 Mar 2012 #9,152 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sağol ağbi.. neyse bu günde yırttık.. nerdese ceza alacaktık .... ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sağol ağbi.. neyse bu günde yırttık.. nerdese ceza alacaktık .... ;D ;D ;D