sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 4 Nis 2012 #9,265 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yemedik ;D ;D ;D ;D İsmail ağbi ifadeni alır fatih sakın arazi olma ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yemedik ;D ;D ;D ;D İsmail ağbi ifadeni alır fatih sakın arazi olma ;D ;D
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 4 Nis 2012 #9,266 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi abi inan trafik vardı bir trafik bir trafik aman Allahım :-[ İsmail abi şimdi sen yazarken burdaydı bi yokladı gitti yırttım galiba sesini çıkartmadı sinan54' Alıntı: yemedik ;D ;D ;D ;D İsmail ağbi ifadeni alır fatih sakın arazi olma ;D ;D Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi abi inan trafik vardı bir trafik bir trafik aman Allahım :-[ İsmail abi şimdi sen yazarken burdaydı bi yokladı gitti yırttım galiba sesini çıkartmadı sinan54' Alıntı: yemedik ;D ;D ;D ;D İsmail ağbi ifadeni alır fatih sakın arazi olma ;D ;D Genişletmek için tıkla ...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 4 Nis 2012 #9,267 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Fatih ..bu ne yaw. ??? ??? .saat 10.50 olmuş sınıfa yeni geliyorsun.. hııı....bak tek ayak üstünde 15 dk .durma cezası veriyorum..hadi bakem.. ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Fatih ..bu ne yaw. ??? ??? .saat 10.50 olmuş sınıfa yeni geliyorsun.. hııı....bak tek ayak üstünde 15 dk .durma cezası veriyorum..hadi bakem.. ;D ;D
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 4 Nis 2012 #9,268 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi : tamam abi cezama razıyım artık napim : mdr' Alıntı: Fatih ..bu ne yaw. ??? ??? .saat 10.50 olmuş sınıfa yeni geliyorsun.. hııı....bak tek ayak üstünde 15 dk .durma cezası veriyorum..hadi bakem.. ;D ;D Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi : tamam abi cezama razıyım artık napim : mdr' Alıntı: Fatih ..bu ne yaw. ??? ??? .saat 10.50 olmuş sınıfa yeni geliyorsun.. hııı....bak tek ayak üstünde 15 dk .durma cezası veriyorum..hadi bakem.. ;D ;D Genişletmek için tıkla ...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 4 Nis 2012 #9,269 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi demedim mi ;D ;D bende susayımda tahtadaki konuşanlar ve yaramazlık yapanlar listesine girmeyim ;D ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi demedim mi ;D ;D bende susayımda tahtadaki konuşanlar ve yaramazlık yapanlar listesine girmeyim ;D ;D ;D ;D
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 4 Nis 2012 #9,270 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan abiyede ceza ver İsmail abi. ;D ;D ;D sinan54' Alıntı: demedim mi ;D ;D bende susayımda tahtadaki konuşanlar ve yaramazlık yapanlar listesine girmeyim ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan abiyede ceza ver İsmail abi. ;D ;D ;D sinan54' Alıntı: demedim mi ;D ;D bende susayımda tahtadaki konuşanlar ve yaramazlık yapanlar listesine girmeyim ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 4 Nis 2012 #9,271 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yok evladım..o arkadaşın bana yardımcı oldu..ortalıgı sakinleştirmeye çalışıyor.. ;D Tamam..ortalık sakin artık.. asayiş berkemal...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yok evladım..o arkadaşın bana yardımcı oldu..ortalıgı sakinleştirmeye çalışıyor.. ;D Tamam..ortalık sakin artık.. asayiş berkemal...
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 4 Nis 2012 #9,272 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: yok evladım..o arkadaşın bana yardımcı oldu..ortalıgı sakinleştirmeye çalışıyor.. ;D Tamam..ortalık sakin artık.. asayiş berkemal... Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: yok evladım..o arkadaşın bana yardımcı oldu..ortalıgı sakinleştirmeye çalışıyor.. ;D Tamam..ortalık sakin artık.. asayiş berkemal... Genişletmek için tıkla ...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 4 Nis 2012 #9,273 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ;D ;D ;D ;D ;D ;D harikasınız.. ;D ;D ;D ;D stresli halimde güldüm ya ne muradız varsa Rabbim veriri İnşallah
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ;D ;D ;D ;D ;D ;D harikasınız.. ;D ;D ;D ;D stresli halimde güldüm ya ne muradız varsa Rabbim veriri İnşallah
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 4 Nis 2012 #9,274 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi aminn.... cümlemizin. özellikle işsizlerin ;D sinan54' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D harikasınız.. ;D ;D ;D ;D stresli halimde güldüm ya ne muradız varsa Rabbim veriri İnşallah Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi aminn.... cümlemizin. özellikle işsizlerin ;D sinan54' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D harikasınız.. ;D ;D ;D ;D stresli halimde güldüm ya ne muradız varsa Rabbim veriri İnşallah Genişletmek için tıkla ...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 4 Nis 2012 #9,275 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Rabbim gönlündeki iş en kısa zamanda yapmanı nasip etsin
ozturk41 Kamp II Mesajlar 341 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli Web www.yenikelebeklervadisi.org 4 Nis 2012 #9,276 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkese selamlar allah işlerinizi her daim yolunda sağlığınızı yerinde sevdikleriinizi yanınızda eylesim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi herkese selamlar allah işlerinizi her daim yolunda sağlığınızı yerinde sevdikleriinizi yanınızda eylesim
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 4 Nis 2012 #9,277 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi amiiiiinnn... sinan54' Alıntı: Rabbim gönlündeki iş en kısa zamanda yapmanı nasip etsin Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi amiiiiinnn... sinan54' Alıntı: Rabbim gönlündeki iş en kısa zamanda yapmanı nasip etsin Genişletmek için tıkla ...
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 4 Nis 2012 #9,278 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yedinci dakikadan sonra ayak değişimi oldu sanki yok ben geç kalmadım akşamdan sakinleşiyor dükkanya boş kalmasın diyerekten
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yedinci dakikadan sonra ayak değişimi oldu sanki yok ben geç kalmadım akşamdan sakinleşiyor dükkanya boş kalmasın diyerekten
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 Nis 2012 #9,279 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar....Hayırlı işler..bol kazançlar...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 5 Nis 2012 #9,280 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....