Kamp malzelerimi yenilemeye başladım.
Aile fertleri büyüyünce 4 mevsim 4 kişilik çadır aldım, 4 adet Kaz tüyü uyku tukumu -10C, 4 adet şişme yastık, şişme matları sipariş ettim kargoda henüz gelmedi ;D
Yıktım kendimi ama ne yapayım acısını çıkaracağım... ;D
merhabalar site iki gündür çöküktü ,deli oldum meyerse neçok alışmışız ,yüz yeze olmasada burada birbirimize merhaba demek hayırlı günler dilemek muhappet etmek ,ne güzel şey.
Sakarya yaptı yine yapacağını...beykoz oyunlarında s2 1. lik memioğlu 2.lik zeki karaçaylı 3.lük ahmet ünlü s1 3.lük faruk ,bayanlar 1.lik bircan yarıcı.....
Herkese hayrlı sabahlar ve CUMAlar .Sağlık sıhhat ve helal kazanclar dilerim.Arkadaşlar 3 gündür kartal sanayi de hamit usta ile suzuki samurai zibidisi ile uğraşıyorum.Haberiniz olsun.Allaha Şükürler olsunki epey bir zamandan sonra bu deliliğe resmen ,tescilli olarak bulaştım.İnşaallah sonu da iyi ve eylenceli olur.Aracı Bingöl adaklıdan getirttim.Buradaki ahali ile paylaşayım.Çünkü burada paylaşılanlar insanı pay babından mutlu kılıyor.şimdilik bu kadar kalın sağlık ve selametle.
Herkese hayrlı sabahlar ve CUMAlar .Sağlık sıhhat ve helal kazanclar dilerim.Arkadaşlar 3 gündür kartal sanayi de hamit usta ile suzuki samurai zibidisi ile uğraşıyorum.Haberiniz olsun.Allaha Şükürler olsunki epey bir zamandan sonra bu deliliğe resmen ,tescilli olarak bulaştım.İnşaallah sonu da iyi ve eylenceli olur.Aracı Bingöl adaklıdan getirttim.Buradaki ahali ile paylaşayım.Çünkü burada paylaşılanlar insanı pay babından mutlu kılıyor.şimdilik bu kadar kalın sağlık ve selametle.
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ,tabi biz hangi aracı alsak kafamıza göre biraz uğraşıcaz bu işin güzelliyide bu size kalay gelsin ,resimleride görelim.
temennileriniz için teşekürler.yakında fotoğraflar da gelecek artık karamürselden gecerken İsmail bey ile bir selamlaşırız.bekir beyin dediği gibi bu iş biraz bulşama işidir.iyi paylaşımlar.iş beni bekler.