sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 11 May 2012 #9,409 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Sinan Abi hoş geldin.Allah kabul etsin...inşallah bize de nasip etsin. İzindeyim. geldiğimde elini öpmeye gelirim. Selamlar...saygılar... Genişletmek için tıkla ... sağol serkan dersler nasıl ?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Sinan Abi hoş geldin.Allah kabul etsin...inşallah bize de nasip etsin. İzindeyim. geldiğimde elini öpmeye gelirim. Selamlar...saygılar... Genişletmek için tıkla ... sağol serkan dersler nasıl ?
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 11 May 2012 #9,410 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: sağol serkan dersler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... Yoğun bir şekilde devam ediyor... Birazdan yine derse gideceğim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: sağol serkan dersler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... Yoğun bir şekilde devam ediyor... Birazdan yine derse gideceğim
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 11 May 2012 #9,411 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Allah yardımcın olsun serkan sabır..
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 12 May 2012 #9,412 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Hayırlı sabahlar...
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 12 May 2012 #9,413 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: Günaydın dostlar Hayırlı İşler Genişletmek için tıkla ... hoş gelmişsin hacım. allah kabul etsin,bizlerede nasip etsin inşallah.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: Günaydın dostlar Hayırlı İşler Genişletmek için tıkla ... hoş gelmişsin hacım. allah kabul etsin,bizlerede nasip etsin inşallah.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 May 2012 #9,414 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Şampiyon Galatasaray'ı ve Galatasaraylıları tebrik ederim...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 14 May 2012 #9,415 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar..hayırlı haftalar.. " Şampiyon Galatasaray'ı ve Galatasaraylıları tebrik ederim..." Serkancıgım bu ince ve nazik sözlerin için seni ayrıca tebrik ediyorum.. Bütün Galatasaraylılar adına teşekkür ediyorum..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar..hayırlı haftalar.. " Şampiyon Galatasaray'ı ve Galatasaraylıları tebrik ederim..." Serkancıgım bu ince ve nazik sözlerin için seni ayrıca tebrik ediyorum.. Bütün Galatasaraylılar adına teşekkür ediyorum..
bekirgümüş Zirve Mesajlar 1,268 Tepkime Puanı 0 14 May 2012 #9,416 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum,gs arkadaşları'da tebrik ediyorum.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum,gs arkadaşları'da tebrik ediyorum.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 14 May 2012 #9,417 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın dostlar hayırlı işler bu arada bir galatasaraylı olarak bende çok sevindim ama o akşam mahallede 10 eve hırsızlar girmiş böyle gecelere aman dikkat
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın dostlar hayırlı işler bu arada bir galatasaraylı olarak bende çok sevindim ama o akşam mahallede 10 eve hırsızlar girmiş böyle gecelere aman dikkat
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 14 May 2012 #9,418 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar...
ozturk41 Kamp II Mesajlar 341 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli Web www.yenikelebeklervadisi.org 14 May 2012 #9,419 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı günler hayırlı haftalar herkese Şampiyon Galatasaraylıları tebrik ederim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı günler hayırlı haftalar herkese Şampiyon Galatasaraylıları tebrik ederim
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 15 May 2012 #9,420 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 15 May 2012 #9,421 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 16 May 2012 #9,422 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar. Hayırlı sabahlar,hayırlı işler..bol kazançlar..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar. Hayırlı sabahlar,hayırlı işler..bol kazançlar..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 16 May 2012 #9,423 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar hayırlı İşler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 17 May 2012 #9,424 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar..hayırlı işler.....gününüz aydın olsun.. Bu arada Fenerbahçeli arkadaşlarımızı kutluyoruz..Kolay degil büyük bir özlemle beklenen kupayı aldıkları için..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar..hayırlı işler.....gününüz aydın olsun.. Bu arada Fenerbahçeli arkadaşlarımızı kutluyoruz..Kolay degil büyük bir özlemle beklenen kupayı aldıkları için..