Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 875,735

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydın tüm gezenbilir ailesine.İsmail bey resimler için teşekkürler.

Sakaryalı arkadaşlar...ne sıcagından bahsediyorsunuz siz.... burası mis gibi püfür püfür esiyor.. ;D ;D ;D ;D ;D

gelin buraya..burada çalışalım hep beraber.. .

Teşekkür ederim Ahmet bey..sizi Ercovada gözlerimiz çok aradı..güzeldi de ama.. ;D

seyyah54' Alıntı:
Günaydın tüm gezenbilir ailesine.İsmail bey resimler için teşekkürler.

mdr' Alıntı:
Sakaryalı arkadaşlar...ne sıcagından bahsediyorsunuz siz.... burası mis gibi püfür püfür esiyor.. ;D ;D ;D ;D ;D

gelin buraya..burada çalışalım hep beraber.. .
arabamız yok abi maduruz gelemiyoruz

;D ;D ;D ;D ;D

Oglum 1 yıldır binmekten bıkmış..tatile giderken bıraktı..Sinan beyin de sevdigi benim ilk göz agrım. VX80 ile geleyim hepinizi alayım o zaman....

mdr' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Oglum 1 yıldır binmekten bıkmış..tatile giderken bıraktı..Sinan beyin de sevdigi benim ilk göz agrım. VX80 ile geleyim hepinizi alayım o zaman....
al bizi abi kurtar bu sıcaklardan

Fatihcigim canın sagolsun..yeter ki sen iste..

Belki biliyorsundur...ben Suzukikeri gerçekten severim.Şahit-Serkan,Sinan dır..O DA BİR JAPON.....

mdr' Alıntı:
Fatihcigim canın sagolsun..yeter ki sen iste..

Belki biliyorsundur...ben Suzukikeri gerçekten severim.Şahit-Serkan,Sinan dır..O DA BİR JAPON.....
Suzuki aracıma tam aşık olmak üzereydim nazarlık taktık sanayide nadasa bıraktım onu yıllık izine çıktı ;D fatihncap (euro ncap sakarya şubesi) çarpışma testinden başarıyla geçti saglamlıgını bana kanıtladı yolcu güvenliği 5 yıldız.

İsmail bey elde olmayan sağlık sorunları nedeniyle orada olamadım..Ferhatla İstanbulda tesadüfen görüştük.Kampı anlattı.İyi bir kamp ve eğlence olmuş.Gerçi resimlerde söylüyordu.Orada olamadığım için çok üzüldüm.Nasip diyeyim.

Günaydın Arkadaşlar..Hayırlı cumalar...

Bu hafta o kadar çabuk geçti ki anlayamadım.

İşi özledim desem, hiç te özlemedim; yoğunluktan zamanın nasıl geçtiğini anlamadım her halde...

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar; işleinizde başarılar...