selamlar ve iyi geceler sn.ismail bey kusura bakmayın yeni net e kavuştum. Adapazarı konusunda haklısınız.ama işler oldukca yoğundu.neredeyse iki öğünü birleştiriyorduk.sadece geldiğimiz gün orman parka uğradık o kadar şimdide Antalya ve çivarındayım.tekbaşıma 47 derecede hamam ihavuz ve sauna fotoğrafları çekiyorum.günde yaklaşık 100 km yol.izin müsade vs sonra da iş.Allah sevdiklerimi bu mevsimde buralara uğratmasın.çehennemi düşünemiyorum bile.hal böyle.yeniden aracınıza kavuşma sevinciniz daim ve katlanarak daha keyifli olmasını dilerim.selamlar ve muhabetler sizlerin olsun..ben uyumaya kacıyorum sabah güneşle beraber mesaiye devam.
Serkan abi yüksek tavan için ayarlanabilir avize var elimde.Gel bi çayımı iç hem modellere bakmış olursun.bak bugün geldin geldin yarın gelirsen 1 ay çay söylemem ;D ;D
Serkan abi yüksek tavan için ayarlanabilir avize var elimde.Gel bi çayımı iç hem modellere bakmış olursun.bak bugün geldin geldin yarın gelirsen 1 ay çay söylemem ;D ;D
salko camii tam karşısında. trafik ışıklarının dibinde ganyan bayii yanı. yenicamiden patates haline giderken ilk ışıklarda sola bak (Turgut Avize) görürsün abi. bekliyorum... tel biliyosundur ama yinede yazayım cep : 0532 360 44 38 iş : 0264 2818196
salko camii tam karşısında. trafik ışıklarının dibinde ganyan bayii yanı. yenicamiden patates haline giderken ilk ışıklarda sola bak (Turgut Avize) görürsün abi. bekliyorum... tel biliyosundur ama yinede yazayım cep : 0532 360 44 38 iş : 0264 2818196