F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 24 Tem 2012 #9,681 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Fatih yarın yanına uğrayacağım, görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... buyur gel abi bekliyorum. görüşmek üzere...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Fatih yarın yanına uğrayacağım, görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... buyur gel abi bekliyorum. görüşmek üzere...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 25 Tem 2012 #9,682 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakaryanın güzel insanları...günaydın.. Hayırlı sabahlar..hayırlı işler...bol kazançlar...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakaryanın güzel insanları...günaydın.. Hayırlı sabahlar..hayırlı işler...bol kazançlar...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 25 Tem 2012 #9,683 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işerinizde başarılar... vıcık vıcık nemli bir sabah...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işerinizde başarılar... vıcık vıcık nemli bir sabah...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 25 Tem 2012 #9,684 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler
seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 25 Tem 2012 #9,685 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın bütün uyanan ve kolay gelsin çalışan dostlar.Bugün sakarya yanıyır.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın bütün uyanan ve kolay gelsin çalışan dostlar.Bugün sakarya yanıyır.
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 25 Tem 2012 #9,686 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın.. Hayırlı işler... Sabah sabah hava böyleyse kılımızı kıpırdatmayalım en iyisi :
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın.. Hayırlı işler... Sabah sabah hava böyleyse kılımızı kıpırdatmayalım en iyisi :
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 25 Tem 2012 #9,687 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Fındığın sivrisinden topla nanı aldım geldim. Bahçenin kenarındaki uludereye daldım. Dere cosladı ;D arkadaşlar.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Fındığın sivrisinden topla nanı aldım geldim. Bahçenin kenarındaki uludereye daldım. Dere cosladı ;D arkadaşlar.
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 26 Tem 2012 #9,688 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: 2.araç bana daha mantıklı geldi.Model ve fiyat olarak ama bu karşılaştırmayı Samurai kullanan arkadaşların yapması daha sağlıklı sonuç verir.Malum en iyi fikre sahip olmak için ondan kullanmak lazım... Genişletmek için tıkla ... Serkan bey öneriniz için teşekürler.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: 2.araç bana daha mantıklı geldi.Model ve fiyat olarak ama bu karşılaştırmayı Samurai kullanan arkadaşların yapması daha sağlıklı sonuç verir.Malum en iyi fikre sahip olmak için ondan kullanmak lazım... Genişletmek için tıkla ... Serkan bey öneriniz için teşekürler.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 26 Tem 2012 #9,689 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı işler...bol kazançlar...Afrika sıcakları geliyormuş..dikkat....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı işler...bol kazançlar...Afrika sıcakları geliyormuş..dikkat....
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 26 Tem 2012 #9,690 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işleriniz de başarılar... Şu nem olmasa sıcakları takmayacağım ama ; bu kadar da olmaz... Dün vıcık vıcık tı, bu gün daha da beter! nefes almak bile zor.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işleriniz de başarılar... Şu nem olmasa sıcakları takmayacağım ama ; bu kadar da olmaz... Dün vıcık vıcık tı, bu gün daha da beter! nefes almak bile zor.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 26 Tem 2012 #9,691 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 27 Tem 2012 #9,692 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı cumalar..hayırlı işler..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 27 Tem 2012 #9,693 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar... İşlerinizde başarılar...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 27 Tem 2012 #9,694 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Hayırlı Cumalar
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 27 Tem 2012 #9,695 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Hayırlı işler Hayırlı Cumalar....
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 28 Tem 2012 #9,696 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkes yorgun sanırım. bu gün kimsenin sesi çıkmıyor. herkese hafta sonu iyi istirahatler. keyfli bir hafta sonu dilerim.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkes yorgun sanırım. bu gün kimsenin sesi çıkmıyor. herkese hafta sonu iyi istirahatler. keyfli bir hafta sonu dilerim.