sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 11 Eyl 2012 #9,825 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dün işler yoğundu ismail ağbi hiç fırsat bulamadım
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 11 Eyl 2012 #9,826 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Serkan ve Sinan kardeşim..dün yoktunuz... ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ben de Ankara'daydım
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Serkan ve Sinan kardeşim..dün yoktunuz... ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ben de Ankara'daydım
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 12 Eyl 2012 #9,827 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakaryanın güzel insanları... Hayırlı işler......bol kazançlar....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakaryanın güzel insanları... Hayırlı işler......bol kazançlar....
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 12 Eyl 2012 #9,828 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Topicimizi canlı tutmaya çalışan, Başta İsmail Abi olmak üzere herkese teşekkürler... Umarım sonbahar yağmurları başlayıp ortalık şenlenince bu kadar durgun olmayız... Düzcedeki etkinlikler 21-22-23 eylül'de ben kampa katılamayacağım ama 23 eylül pazar sabahı ailece çoluk çocuk oradayım
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Topicimizi canlı tutmaya çalışan, Başta İsmail Abi olmak üzere herkese teşekkürler... Umarım sonbahar yağmurları başlayıp ortalık şenlenince bu kadar durgun olmayız... Düzcedeki etkinlikler 21-22-23 eylül'de ben kampa katılamayacağım ama 23 eylül pazar sabahı ailece çoluk çocuk oradayım
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 12 Eyl 2012 #9,829 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın hayırlı işler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 12 Eyl 2012 #9,830 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkan, açıklamaların için teşekkürler.. Bende 20 Eylülden itibaren 10 gün yurtdışı seyahatinde olacagım için etkinlige katılamayacagım.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkan, açıklamaların için teşekkürler.. Bende 20 Eylülden itibaren 10 gün yurtdışı seyahatinde olacagım için etkinlige katılamayacagım.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 12 Eyl 2012 #9,831 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Serkan, açıklamaların için teşekkürler.. Bende 20 Eylülden itibaren 10 gün yurtdışı seyahatinde olacagım için etkinlige katılamayacagım. Genişletmek için tıkla ... İsmail abi nereye gidiyorsunuz?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Serkan, açıklamaların için teşekkürler.. Bende 20 Eylülden itibaren 10 gün yurtdışı seyahatinde olacagım için etkinlige katılamayacagım. Genişletmek için tıkla ... İsmail abi nereye gidiyorsunuz?
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 12 Eyl 2012 #9,832 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: İsmail abi nereye gidiyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Serkancıgım..bir önce gittigim Cografyalara olacak.Biraz farklı bir konseptte tabii ki..bakalım.. ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: İsmail abi nereye gidiyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Serkancıgım..bir önce gittigim Cografyalara olacak.Biraz farklı bir konseptte tabii ki..bakalım.. ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 13 Eyl 2012 #9,833 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar,hayırlı işler...gece hafif de olsa yagmur çileşti..ortalıgın tozu gitti...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar,hayırlı işler...gece hafif de olsa yagmur çileşti..ortalıgın tozu gitti...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 13 Eyl 2012 #9,834 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Eyl 2012 #9,835 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İşlerden anca gelebildim... İşden sonra sanayide dostları, abileri ziyaret ettim... Sağolsun Hakan kardeşim işi gücü bırakıp ilgileniyor... Ferruh Çelebi Abi arabanın ağır bakımlarını yapmıştı, bugünde yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve bujileri değiştirdi... Bakımları tamamlandıktan sonra araba gözüme daha bi hoş geldi ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İşlerden anca gelebildim... İşden sonra sanayide dostları, abileri ziyaret ettim... Sağolsun Hakan kardeşim işi gücü bırakıp ilgileniyor... Ferruh Çelebi Abi arabanın ağır bakımlarını yapmıştı, bugünde yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve bujileri değiştirdi... Bakımları tamamlandıktan sonra araba gözüme daha bi hoş geldi ;D ;D ;D
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 13 Eyl 2012 #9,836 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam herkese. sonunda suzuki yi kaportaya sokabildik nasipse 1 aya çıkar
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam herkese. sonunda suzuki yi kaportaya sokabildik nasipse 1 aya çıkar
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Eyl 2012 #9,837 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fatih81_81' Alıntı: selam herkese. sonunda suzuki yi kaportaya sokabildik nasipse 1 aya çıkar Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin Fatih...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fatih81_81' Alıntı: selam herkese. sonunda suzuki yi kaportaya sokabildik nasipse 1 aya çıkar Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin Fatih...
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 13 Eyl 2012 #9,838 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Kolay gelsin Fatih... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Serkan abi
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Kolay gelsin Fatih... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Serkan abi
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 14 Eyl 2012 #9,839 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı cumalar..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 14 Eyl 2012 #9,840 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı Cumalar Hayırlı İşler