mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 30 Eki 2012 #10,001 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı işler bol kazançlar...haftaya yagmurla başladık... Herkesin geçmiş Kurban bayramını ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramını canı gönülden kutlarım..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı işler bol kazançlar...haftaya yagmurla başladık... Herkesin geçmiş Kurban bayramını ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramını canı gönülden kutlarım..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 30 Eki 2012 #10,002 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Cumhuriyeti kuran, muhafaza ve müdafaa edenlerden dualarımızı esirgemeyelim...Nice Cumhuriyet Bayramlarına; diyerek başlamak istedim güne... Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar...İlk mesai; tatil sonrası zor olsa da... Çay içmeye beklerim...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Cumhuriyeti kuran, muhafaza ve müdafaa edenlerden dualarımızı esirgemeyelim...Nice Cumhuriyet Bayramlarına; diyerek başlamak istedim güne... Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar...İlk mesai; tatil sonrası zor olsa da... Çay içmeye beklerim...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 31 Eki 2012 #10,003 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar....bol kazançlar... Hafta sonu yegenimi evlendiriyoruz. Çok istememe ragmen Düzce etkinligine katılamayacagım.Serkan Yusufa haber verir misin..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar....bol kazançlar... Hafta sonu yegenimi evlendiriyoruz. Çok istememe ragmen Düzce etkinligine katılamayacagım.Serkan Yusufa haber verir misin..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 31 Eki 2012 #10,004 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın dostlar hayırlı işler
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 31 Eki 2012 #10,005 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar.... İsmail Abi öğleye doğru arayıp haber veririm.Kısmet; gezenbilirinde Ercova da sonbahar kampı varmış, aynı tarihe denk geliyor... Ben de ikisine de katılamıyorum, malum bayram sonrası, evde olmak daha ağır basıyor
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar.... İsmail Abi öğleye doğru arayıp haber veririm.Kısmet; gezenbilirinde Ercova da sonbahar kampı varmış, aynı tarihe denk geliyor... Ben de ikisine de katılamıyorum, malum bayram sonrası, evde olmak daha ağır basıyor
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 31 Eki 2012 #10,006 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkan, Timura 2 defa mesaj çektim..ya okumadı...yada haberi yok.. Çektigi video ve fotografları yüklemedi..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkan, Timura 2 defa mesaj çektim..ya okumadı...yada haberi yok.. Çektigi video ve fotografları yüklemedi..
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 31 Eki 2012 #10,007 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkese... Hayırlı işler dilerim.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 1 Kas 2012 #10,008 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar hayırlı işler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 1 Kas 2012 #10,009 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın.....Hayırlı işler..bol kazançlar.. Sinan bu sabah erkencisin ha .. Ayrıca sitenin saati de yanlış..08.30 gibi gösteriyor mesajları ???
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın.....Hayırlı işler..bol kazançlar.. Sinan bu sabah erkencisin ha .. Ayrıca sitenin saati de yanlış..08.30 gibi gösteriyor mesajları ???
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 1 Kas 2012 #10,010 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İsmail ağbi aslında hep erkenciyimde ya site problem çıkarıyor ya bizim net sisteminde problem oluyor yada hemen iş yoğunbluğuna dalıyorum ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İsmail ağbi aslında hep erkenciyimde ya site problem çıkarıyor ya bizim net sisteminde problem oluyor yada hemen iş yoğunbluğuna dalıyorum ;D ;D ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 1 Kas 2012 #10,011 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar.... İsmail Abi, Yusuf'u arayıp gelemeyeceğini söyledim. Timur'u aradım video ve fotoğrafları hatırlattım; aktarım kablosunu bulamıyormuş, bu yüzden yükleyememiş, bulur bulmaz bana mail atacak ben de topice ekleyeceğim.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar.... İsmail Abi, Yusuf'u arayıp gelemeyeceğini söyledim. Timur'u aradım video ve fotoğrafları hatırlattım; aktarım kablosunu bulamıyormuş, bu yüzden yükleyememiş, bulur bulmaz bana mail atacak ben de topice ekleyeceğim.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 1 Kas 2012 #10,012 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Teşekkürler Serkan.. keşke makinayı bize (bana )verseydi.)..Ne yapar eder bulurdum ya..neyse yapacak şey yok bekleyecegiz..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Teşekkürler Serkan.. keşke makinayı bize (bana )verseydi.)..Ne yapar eder bulurdum ya..neyse yapacak şey yok bekleyecegiz..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 1 Kas 2012 #10,013 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Gezenbilir oylarınızı bekliyor.... Sakarya olarak bizde oyumuzu kullanalım... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=91925
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Gezenbilir oylarınızı bekliyor.... Sakarya olarak bizde oyumuzu kullanalım... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=91925
seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 1 Kas 2012 #10,014 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İşlem tamam.Oy kullanıldı.İnşallah sitemiz kazanır.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 2 Kas 2012 #10,015 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı Cumalar Hayırlı İşler
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 2 Kas 2012 #10,016 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi epey bir uğramamadam sonra selamlar hayrlı işler ve cumalar