konuralp fotolar harika teşekkür ederim. kanım kaynıyor yaawww.gün sayıyorum resmen geçmek bilmiyor fotolarıda görünce olucaklar gözümün önüne geliyor gibi
etkinliğimize az kaldı, inşallah çok güzel bir etkinlik olacak. buluşma toplanma yeri hakanın orası fakat sapanca ve arifiye tarafından gelecek arkadaşlar biz şurdan katılırız gibi konuşmalarımız olmuştu. arkadaşlar nasıl katılcaklar ise, bildirsinlerki bizde konvoyumuzu ona göre hazırlayıp çıkışımızı khakanın ordan yapalım saygılar.
sinan aycan
ben yamur yağıyor zanettim dışarı dumanlanmaya çıktım. siyah hırkamın üzeri beyaz beyaz oldu. ama dediğim gibi biraz isteksiz yağıyor. yağmura dönebilir veya kesebilir.
Cuma vakti öğle tatili derken kimse kalmamış yoksa kar sevincinden dışarı mı attınız kendinizi Benim araç sanayide yine bugün kısmetse gidip alcam avansı tutturamadık bi..
Cuma vakti öğle tatili derken kimse kalmamış yoksa kar sevincinden dışarı mı attınız kendinizi Benim araç sanayide yine bugün kısmetse gidip alcam avansı tutturamadık bi..