F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 22 Ocak 2010 #993 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam arkadaşlar. ve sakarya yılın ilk karıyla tanışır.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Ocak 2010 #994 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Dışarısı muhteşem heryer bembeyaz kar kar kar....... ;D
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 22 Ocak 2010 #995 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi burda böyleyse soğucak nasıldır düşünemiyorum
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 22 Ocak 2010 #996 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan abi neresi burası
akhanlı Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 22 Ocak 2010 #997 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: burda böyleyse soğucak nasıldır düşünemiyorum Genişletmek için tıkla ... Kadeşim orasını sorma orası bi harikadır şimdi
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: burda böyleyse soğucak nasıldır düşünemiyorum Genişletmek için tıkla ... Kadeşim orasını sorma orası bi harikadır şimdi
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 22 Ocak 2010 #998 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: burda böyleyse soğucak nasıldır düşünemiyorum Genişletmek için tıkla ... Kardeşim yanına gelicektim ama camcıdan haber bekliyom seni ararım gelmeden
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: burda böyleyse soğucak nasıldır düşünemiyorum Genişletmek için tıkla ... Kardeşim yanına gelicektim ama camcıdan haber bekliyom seni ararım gelmeden
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Ocak 2010 #999 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fatih81_81' Alıntı: serkan abi neresi burası Genişletmek için tıkla ... Benim iş yerinin bahçesi,Yorgalar Teknik Birimler...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fatih81_81' Alıntı: serkan abi neresi burası Genişletmek için tıkla ... Benim iş yerinin bahçesi,Yorgalar Teknik Birimler...
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 22 Ocak 2010 #1,000 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Kardeşim yanına gelicektim ama camcıdan haber bekliyom seni ararım gelmeden Genişletmek için tıkla ... tamam abi ben işyerindeyim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Kardeşim yanına gelicektim ama camcıdan haber bekliyom seni ararım gelmeden Genişletmek için tıkla ... tamam abi ben işyerindeyim
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Ocak 2010 #1,001 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar kent park beyaz büründü harika bir görüntüsü var. görmenizi isterdim müsait olan gelsin çay,kahve ikramımız vardır.DUYURULUR
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar kent park beyaz büründü harika bir görüntüsü var. görmenizi isterdim müsait olan gelsin çay,kahve ikramımız vardır.DUYURULUR
tango Zirve Mesajlar 1,454 Tepkime Puanı 8 Yer SAKARYA 22 Ocak 2010 #1,002 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi YA HERHALDE BİR COCUKLAR BİRDE BİZİM GİBİ YARI DELİLER BUKADAR SEVİNEBİLİYOR KAR YAĞMASINA NE DERSİNİZ.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi YA HERHALDE BİR COCUKLAR BİRDE BİZİM GİBİ YARI DELİLER BUKADAR SEVİNEBİLİYOR KAR YAĞMASINA NE DERSİNİZ.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Ocak 2010 #1,003 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tango' Alıntı: YA HERHALDE BİR COCUKLAR BİRDE BİZİM GİBİ YARI DELİLER BUKADAR SEVİNEBİLİYOR KAR YAĞMASINA NE DERSİNİZ. Genişletmek için tıkla ... kesinlikle haklısın
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tango' Alıntı: YA HERHALDE BİR COCUKLAR BİRDE BİZİM GİBİ YARI DELİLER BUKADAR SEVİNEBİLİYOR KAR YAĞMASINA NE DERSİNİZ. Genişletmek için tıkla ... kesinlikle haklısın
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 22 Ocak 2010 #1,004 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tango' Alıntı: YA HERHALDE BİR COCUKLAR BİRDE BİZİM GİBİ YARI DELİLER BUKADAR SEVİNEBİLİYOR KAR YAĞMASINA NE DERSİNİZ. Genişletmek için tıkla ... çocuklukdan beri hastalıkmıdır nedir camda kalıyorum kar yagacakmı diye
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tango' Alıntı: YA HERHALDE BİR COCUKLAR BİRDE BİZİM GİBİ YARI DELİLER BUKADAR SEVİNEBİLİYOR KAR YAĞMASINA NE DERSİNİZ. Genişletmek için tıkla ... çocuklukdan beri hastalıkmıdır nedir camda kalıyorum kar yagacakmı diye
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Ocak 2010 #1,005 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bu düşünceye bende katılıyorum.İşim olmasa kaçıp kendimi vuracağım yollara... ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bu düşünceye bende katılıyorum.İşim olmasa kaçıp kendimi vuracağım yollara... ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Ocak 2010 #1,006 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi allah dualarımız kabul etti. ah be sıdıka ah ( bu arada sıdıka benim skoda favorit oluyor) bir evlendirsen onuda bende dağ kızı alsam
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi allah dualarımız kabul etti. ah be sıdıka ah ( bu arada sıdıka benim skoda favorit oluyor) bir evlendirsen onuda bende dağ kızı alsam
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 22 Ocak 2010 #1,007 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serdivana antremanamı çıksak ne yapsak bilmemki valla
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Ocak 2010 #1,008 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: serdivana antremanamı çıksak ne yapsak bilmemki valla Genişletmek için tıkla ... benim sıdıka karda oralarda kahrımı çekmez, ama yarın ola hayır ola
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: serdivana antremanamı çıksak ne yapsak bilmemki valla Genişletmek için tıkla ... benim sıdıka karda oralarda kahrımı çekmez, ama yarın ola hayır ola