sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 9 Nis 2013 #10,433 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler İsmail abi geçmiş olsun
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 9 Nis 2013 #10,434 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sinan bey... Teşekkürler...Allah kimsenin başına vermesin..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sinan bey... Teşekkürler...Allah kimsenin başına vermesin..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Nis 2013 #10,435 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İsmail Abi şimdi girebildim siteye, büyük geçmiş olsun...umarım cana gelen birşey yoktur. Telefon ettim ama, ulaşamadım... saygılar.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İsmail Abi şimdi girebildim siteye, büyük geçmiş olsun...umarım cana gelen birşey yoktur. Telefon ettim ama, ulaşamadım... saygılar.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 9 Nis 2013 #10,436 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Teşekkürler Serkancıgım, can kaybı,yaralanma v.s yok..sadece büyük maddi hasar var.Onlar zamanla düzelecek. Telefon etmişsen büyük ihtimal süreki gelen giden,yangın yerine gitme,sigorta experleri,misafir v.s..bilirsin felaket durumlarındaki hali... serkan şen' Alıntı: İsmail Abi şimdi girebildim siteye, büyük geçmiş olsun...umarım cana gelen birşey yoktur. Telefon ettim ama, ulaşamadım... saygılar. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Teşekkürler Serkancıgım, can kaybı,yaralanma v.s yok..sadece büyük maddi hasar var.Onlar zamanla düzelecek. Telefon etmişsen büyük ihtimal süreki gelen giden,yangın yerine gitme,sigorta experleri,misafir v.s..bilirsin felaket durumlarındaki hali... serkan şen' Alıntı: İsmail Abi şimdi girebildim siteye, büyük geçmiş olsun...umarım cana gelen birşey yoktur. Telefon ettim ama, ulaşamadım... saygılar. Genişletmek için tıkla ...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 10 Nis 2013 #10,437 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar ,hayırlı işler...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 10 Nis 2013 #10,438 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 11 Nis 2013 #10,439 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar ..hayırlı işler bol kazançlar.. GÜNEŞLİ BİR GÜN...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar ..hayırlı işler bol kazançlar.. GÜNEŞLİ BİR GÜN...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 11 Nis 2013 #10,440 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 11 Nis 2013 #10,441 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Güzel güneşli bir günden herkese merhaba, işlerinizde başarılar... Havuzun etrafında bir sabah yürüyüşü yapıp işe öyle başkadım... valla güneşi özlemişiz...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Güzel güneşli bir günden herkese merhaba, işlerinizde başarılar... Havuzun etrafında bir sabah yürüyüşü yapıp işe öyle başkadım... valla güneşi özlemişiz...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 12 Nis 2013 #10,442 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı cumalar... haftanın son gününden güneşli bir günden herkese merhaba..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı cumalar... haftanın son gününden güneşli bir günden herkese merhaba..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 12 Nis 2013 #10,443 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar, işlerinizde başarılar...
greenblack yaşamak dırenmektir Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 Yer balat istanbul 12 Nis 2013 #10,444 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Dostlara selam olsun...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 12 Nis 2013 #10,445 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi greenblack' Alıntı: Dostlara selam olsun... Genişletmek için tıkla ... selam serhat bey, hoş geldiniz
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi greenblack' Alıntı: Dostlara selam olsun... Genişletmek için tıkla ... selam serhat bey, hoş geldiniz
greenblack yaşamak dırenmektir Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 Yer balat istanbul 12 Nis 2013 #10,446 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: selam serhat bey, hoş geldiniz Genişletmek için tıkla ... Hos görduk sınan bey saygılar.Neresindensiniz sakaryanın?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: selam serhat bey, hoş geldiniz Genişletmek için tıkla ... Hos görduk sınan bey saygılar.Neresindensiniz sakaryanın?
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 12 Nis 2013 #10,447 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi greenblack' Alıntı: Hos görduk sınan bey saygılar.Neresindensiniz sakaryanın? Genişletmek için tıkla ... İş yeri Kentpark SASKİ, ikamet yerim Hızırtepe Mah.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi greenblack' Alıntı: Hos görduk sınan bey saygılar.Neresindensiniz sakaryanın? Genişletmek için tıkla ... İş yeri Kentpark SASKİ, ikamet yerim Hızırtepe Mah.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 15 Nis 2013 #10,448 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı işler...bol kazançlar... sisli,yagmurlu bir hafta başından herkese merhaba...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı işler...bol kazançlar... sisli,yagmurlu bir hafta başından herkese merhaba...