salihy BİLGİ PAYLAŞTIKCA GÜZEL VE ÖZELDİR Mesajlar 99 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 22 Ocak 2010 #1,057 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi kardeşim çok teşekkürler ilaki dostlar arasında mesafelerin adı olmaz uzun soluklu her şeye izmirli eniştemizi de dahi ettik dedinizmi orada biteriz
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi kardeşim çok teşekkürler ilaki dostlar arasında mesafelerin adı olmaz uzun soluklu her şeye izmirli eniştemizi de dahi ettik dedinizmi orada biteriz
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Ocak 2010 #1,058 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi YEVGENI' Alıntı: Kardüz-Dikmen geçişi için içinde ukte kalan muhtelif sayıda araç ile size katılabiliriz. Bahar daha iyi olur zamanlama anlamında.. Genişletmek için tıkla ... Karlar erime başladığında uygun bir zamanda o geçişi bulmayı bi deneyelim,Fatih arkadaşımız var Düzceli onun arkadaşı Kardüzden Dikmene geçmiş,31 ocakta bir aksilik olmazsa birlikte olacağız ondanda gerekli bilgileri alırım.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi YEVGENI' Alıntı: Kardüz-Dikmen geçişi için içinde ukte kalan muhtelif sayıda araç ile size katılabiliriz. Bahar daha iyi olur zamanlama anlamında.. Genişletmek için tıkla ... Karlar erime başladığında uygun bir zamanda o geçişi bulmayı bi deneyelim,Fatih arkadaşımız var Düzceli onun arkadaşı Kardüzden Dikmene geçmiş,31 ocakta bir aksilik olmazsa birlikte olacağız ondanda gerekli bilgileri alırım.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Ocak 2010 #1,059 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi işte enişte ilk liste eklemesi geldi hadi hayırlısı olsun
salihy BİLGİ PAYLAŞTIKCA GÜZEL VE ÖZELDİR Mesajlar 99 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 22 Ocak 2010 #1,060 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi birazdan arabayı yüklemege başlıyacağım sabaha karşı marşa basacağım öğle saatleri allah izin verirse adapazarında yım
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi birazdan arabayı yüklemege başlıyacağım sabaha karşı marşa basacağım öğle saatleri allah izin verirse adapazarında yım
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Ocak 2010 #1,061 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi allah kazasız belasız gelmek nasip etsin. ama gelirken dikkatli ol.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi allah kazasız belasız gelmek nasip etsin. ama gelirken dikkatli ol.
salihy BİLGİ PAYLAŞTIKCA GÜZEL VE ÖZELDİR Mesajlar 99 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 22 Ocak 2010 #1,062 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkanım senin mesai bitmek üzere eğer vaktin olursa akşam mesenger a geçebilirsin benim mesenger akşam açık olacak
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkanım senin mesai bitmek üzere eğer vaktin olursa akşam mesenger a geçebilirsin benim mesenger akşam açık olacak
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Ocak 2010 #1,063 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Akşamları evden genelde bağlanıyorum siteye görüşüz.
salihy BİLGİ PAYLAŞTIKCA GÜZEL VE ÖZELDİR Mesajlar 99 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 22 Ocak 2010 #1,064 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tamam bağlanırsan görüşürüz iyi akşamlar
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 22 Ocak 2010 #1,065 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ben kaçar (şimdilik).son iş günü yaşasın . herkeze hayırlı işler görüşmek dileğiyle.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ben kaçar (şimdilik).son iş günü yaşasın . herkeze hayırlı işler görüşmek dileğiyle.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Ocak 2010 #1,066 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi görüşmrk üzere fatih kendinle iyi geçin
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 22 Ocak 2010 #1,067 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: görüşmrk üzere fatih kendinle iyi geçin Genişletmek için tıkla ... son iş günü kendimle çok iyi geçiniyorum . salih abi sanada hayırlı yolculuklar.dikkat et abi malum yolların durumu.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: görüşmrk üzere fatih kendinle iyi geçin Genişletmek için tıkla ... son iş günü kendimle çok iyi geçiniyorum . salih abi sanada hayırlı yolculuklar.dikkat et abi malum yolların durumu.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Ocak 2010 #1,068 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi salihy' Alıntı: tamam bağlanırsan görüşürüz iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... Abi olur ya görüşemezsek sana şimdiden hayırlı yolculuklar,allah selamet versin...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi salihy' Alıntı: tamam bağlanırsan görüşürüz iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... Abi olur ya görüşemezsek sana şimdiden hayırlı yolculuklar,allah selamet versin...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Ocak 2010 #1,069 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar bana müsade kar manzarasında nikotin almaya çıkıyorum. görüşmek üzere
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar bana müsade kar manzarasında nikotin almaya çıkıyorum. görüşmek üzere
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Ocak 2010 #1,070 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: arkadaşlar bana müsade kar manzarasında nikotin almaya çıkıyorum. görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Ah be abim be ..... jlx i duman duman çekiyorsun... Gitti gül gibi Suzi gitti.... ;D ;D Duman oldu gitti......Sıdıka da evde kaldı nolcek şimdi.... ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: arkadaşlar bana müsade kar manzarasında nikotin almaya çıkıyorum. görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Ah be abim be ..... jlx i duman duman çekiyorsun... Gitti gül gibi Suzi gitti.... ;D ;D Duman oldu gitti......Sıdıka da evde kaldı nolcek şimdi.... ;D ;D ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Ocak 2010 #1,071 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sıdıkaya cilve öğrensinidiye kursa yazdırıdm
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Ocak 2010 #1,072 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi allahın izni le eninde sonun onu everecen :