Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 845,688

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Erkan Bey aramıza hoş geldin,Tanju Bey hafta sonu görüşmek için bir fırsat olur.

Sinan Abi bu topik açma işi iyi oldu fikrinle bin yaşa;sağda solda Sakaryalı aramaktansa bu iş böylece çözüldü!!

Abi ben önerimi yaptım ok derseniz hem burada hemde etkinlikler bölümüne koyacağım,bekliyorum...

işte kardeş öneri yaptık inşallah arkadaşlar çok geçikmeden, bu iş bir netlik kazanır

Sakarya Gezenbilir Üyeleri Tanışma Etkinliği Önerisi

27 Aralık 2009 Pazar günü saat 11:00 buluşma Serdivan Kırantepe off road ardından Kazımpaşa Köfte Ziyafeti.

Buluşma noktası:Hakan Doğrucan arkadaşımıza ait Doğrucan Oto yıkama ve Oto Park,Adnan Menderes Caddesi Prestij Sineması Yanı
(Hakan reklemınıda iyi yaptım bu arada)

Teklifler öneriler karara vardığımızda etkinlikler bölümündede yayınlayacağım.

geçici katılımcı listesi;
sinan aycan - sinan54

beni unutmayın abiler 1.Sinan Aycan-sinan54 2.Serkan Şen-serkan şen Suziki Grandvitara (Standart) 3.Hakan Doğrucan-hakan5408 Lada Niva (4x4)

hakan seni unutmadık zaten senin orda buluşacaz serkan benim yanımda idi senin yanına uğruyacaklar

sinan54' Alıntı:
hakan seni unutmadık zaten senin orda buluşacaz serkan benim yanımda idi senin yanına uğruyacaklar
selam abi serkan abi gelmiş ben yoktum muhasebeye gittim o ara gelmişler neyse bidahaki sefere

hakan inşallah çok büyük maraz olmazsa senin orda toplanacaz. inaşallah diğer arkadaşlarda bu etkinliğe katılır.

Selam Hakan evet uğradık yoktun ama en azından yerini öğrenmiş olduk pazar günü etkinlik genel kabul görmüş gibi,etkinlikler bölümündede yayınlayacağım