hastanenin bikaç sokak arkasın da oturuyorum abi bende fazla uzak sayılmayız yine işyerimizde azıziye polis karakolunun ilerisindeki işiklerın dibinde dekobirlik yapı malzemeleri dekorasyon çaymı içmeye beklerim abi musait olduğunda
hastanenin bikaç sokak arkasın da oturuyorum abi bende fazla uzak sayılmayız yine işyerimizde azıziye polis karakolunun ilerisindeki işiklerın dibinde dekobirlik yapı malzemeleri dekorasyon çaymı içmeye beklerim abi musait olduğunda
müsahit olunca uğrarım haberleşiriz.araç olmayınca sıkıntı hep. zaten kaşınıyom bu ara lada nivalar hep gözüme çarpıyo.bu akşamda hakan abinin yanına gittim.onun aracını görünce şeytan hepden dürtmeye başladı borçlar olmasa europayı sattıgımdan beri yakayı toplayamadım
müsahit olunca uğrarım haberleşiriz.araç olmayınca sıkıntı hep. zaten kaşınıyom bu ara lada nivalar hep gözüme çarpıyo.bu akşamda hakan abinin yanına gittim.onun aracını görünce şeytan hepden dürtmeye başladı borçlar olmasa europayı sattıgımdan beri yakayı toplayamadım
alo sakarya kimse kalmamış 2 gundur siteye gıremıyorum . gebze bulunduğum yer byuksk ve burlara kar süper yağdı hakanla cma cecesi goruşmuştum telden kar oof roadı yapıp 4 5 efes salıyorum diye tbi bugunde kaşıntı yaptı kar cıktık buranın köylerine tabi tek araç olunca saplandık bıraz uğraştan sonra 40 dakıka önce eve gele bıldım ayaklarım donmuş her yerim ıslak şekılde iç işleri bakanından yediğim fırçada batmanın tuzu bıberi oldu ama herşey harika idi keşke fotaraf makınamız olsaydıda halimizi cekebılseydim. ama şimdi yazılanları okuyup pazar gununu iple çekiyorum . ;D ;D ;D butun sakaryalılara selamlar şimdiden gönlüm sizlerle . ;D ;D