büyük bir ihtimalle olabilir, bu hafta çıkmaya uğraşan standart araçlar hüsran yaşamış. ayrıntuılı bilgileri alacam. gerçi soğuklar böyle devam ederse zemin çok zor olacak direk sapakta kalırı gibi geliyor bakalım hayırlısı
sinan abi bence bi değişiklik olması lazım çünkü çıkmak hakkatten çok zor kar dondu taze değil çok fazla kar var araçlar yapılı olsa bile yürümeyecektir diye düşünüyorum murat abiler çıktılar sanırım arıyıp bilgi alabilirsin
arkadaşlar bu gezinin kimseye iziyet olmasını istemeyiz. en kötü ihtamalle hakanın orda toplanacağımız için çay içerken soft offroad yapacak bir yere karar verebilirz. çünkü izmirden salih ağbi geldi.. diğer arkadaşlarda gelecek inşallah güzel bir pazar günü geçirip evlerimize mutlu mesud dağılırız. saygılar
Sinan Aycan
Arkadaşlar ;durum vahim hava acayip 92 den beri Hendek Adapazarı gider gelirim bu akşam ki kadar tırstığımı hatırlamıyorum.Altımda 4x4 olsa ne yazar,yol kayboldu,arabalar sağa sola savruluyor slalom yaparak geçtim yanlarından,tabi tırlar kamyonlar öcü gibi geçiyorlar yanından ....
Arkadaşlar ;durum vahim hava acayip 92 den beri Hendek Adapazarı gider gelirim bu akşam ki kadar tırstığımı hatırlamıyorum.Altımda 4x4 olsa ne yazar,yol kayboldu,arabalar sağa sola savruluyor slalom yaparak geçtim yanlarından,tabi tırlar kamyonlar öcü gibi geçiyorlar yanından ....