serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 25 Ocak 2010 #1,233 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar bana şimdilik müsade,tekrar görüşmek üzere... Görüşemezsek Pazar Saat 9:00 da Hakanın otoparkta görüşmek üzere.Bizde bu 4x4 sevdası olduktan sonra heryer yayla heryer çamur derya.... ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar bana şimdilik müsade,tekrar görüşmek üzere... Görüşemezsek Pazar Saat 9:00 da Hakanın otoparkta görüşmek üzere.Bizde bu 4x4 sevdası olduktan sonra heryer yayla heryer çamur derya.... ;D ;D ;D
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 25 Ocak 2010 #1,234 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar suziki samurai kullanan varmı? yada bu araçla ilgili bilgisi olan?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar suziki samurai kullanan varmı? yada bu araçla ilgili bilgisi olan?
S senerozkay Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 25 Ocak 2010 #1,235 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi nasıl bir bilgi istiyosunuz,konfora fazla düşkün değiseniz tam anlamıyla 4x4.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi nasıl bir bilgi istiyosunuz,konfora fazla düşkün değiseniz tam anlamıyla 4x4.
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 25 Ocak 2010 #1,236 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arazi performansı, yakıt vb gibi.93 model almaya niyetlendim ama.niva ile arasında kaldım
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arazi performansı, yakıt vb gibi.93 model almaya niyetlendim ama.niva ile arasında kaldım
Baran 54 suziki vitara jlx 99 3k santana Mesajlar 1,064 Tepkime Puanı 0 Yer KOCAELİ 25 Ocak 2010 #1,237 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi şuna benzer bırşeyse kaçırma fatih
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 25 Ocak 2010 #1,238 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ama tenteli abi.en çok bu düşündürüyo benide . 93 model lastikler yeni.tentesi alamanyadan gelmiş lpg li araç bakımlı yılda 1 ay bile kullanılmıyo.93 model fiyatı 7,5 nası abi?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ama tenteli abi.en çok bu düşündürüyo benide . 93 model lastikler yeni.tentesi alamanyadan gelmiş lpg li araç bakımlı yılda 1 ay bile kullanılmıyo.93 model fiyatı 7,5 nası abi?
Baran 54 suziki vitara jlx 99 3k santana Mesajlar 1,064 Tepkime Puanı 0 Yer KOCAELİ 25 Ocak 2010 #1,239 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arazi vıtesleri çalışıyor tentede sorun yoksa fiat normal resimdeki arç 91 model 8500 istıyordu ilan pasif şuan
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi arazi vıtesleri çalışıyor tentede sorun yoksa fiat normal resimdeki arç 91 model 8500 istıyordu ilan pasif şuan
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 25 Ocak 2010 #1,240 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Baran 54' Alıntı: arazi vıtesleri çalışıyor tentede sorun yoksa fiat normal resimdeki arç 91 model 8500 istıyordu ilan pasif şuan Genişletmek için tıkla ... arazileri çalışıyormuş. tentedede sorun yok.ama ben kararsızım
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Baran 54' Alıntı: arazi vıtesleri çalışıyor tentede sorun yoksa fiat normal resimdeki arç 91 model 8500 istıyordu ilan pasif şuan Genişletmek için tıkla ... arazileri çalışıyormuş. tentedede sorun yok.ama ben kararsızım
Baran 54 suziki vitara jlx 99 3k santana Mesajlar 1,064 Tepkime Puanı 0 Yer KOCAELİ 25 Ocak 2010 #1,241 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iki aracıda artıları ve eksileriyle araçtırıp karar ver derim bildiğim kadarıyla samular makaslı sistem ama arazi kabılıyetlerine dicek yok.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iki aracıda artıları ve eksileriyle araçtırıp karar ver derim bildiğim kadarıyla samular makaslı sistem ama arazi kabılıyetlerine dicek yok.
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 25 Ocak 2010 #1,242 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Baran 54' Alıntı: iki aracıda artıları ve eksileriyle araçtırıp karar ver derim bildiğim kadarıyla samular makaslı sistem ama arazi kabılıyetlerine dicek yok. Genişletmek için tıkla ... evet abi makaslıymış.bilgiler için teşekkür.bakalım hayırlısı neyse o olsun
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Baran 54' Alıntı: iki aracıda artıları ve eksileriyle araçtırıp karar ver derim bildiğim kadarıyla samular makaslı sistem ama arazi kabılıyetlerine dicek yok. Genişletmek için tıkla ... evet abi makaslıymış.bilgiler için teşekkür.bakalım hayırlısı neyse o olsun
Baran 54 suziki vitara jlx 99 3k santana Mesajlar 1,064 Tepkime Puanı 0 Yer KOCAELİ 25 Ocak 2010 #1,243 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dediğin gibi hayırlısı olsun ;D
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 26 Ocak 2010 #1,244 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iyi akşamlar herkeze.
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 26 Ocak 2010 #1,245 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: iyi akşamlar herkeze. Genişletmek için tıkla ... saolasın hoşgeldin nerelerdesin kaçtın yine biyerlere öyle görünüyor
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: iyi akşamlar herkeze. Genişletmek için tıkla ... saolasın hoşgeldin nerelerdesin kaçtın yine biyerlere öyle görünüyor
Baran 54 suziki vitara jlx 99 3k santana Mesajlar 1,064 Tepkime Puanı 0 Yer KOCAELİ 26 Ocak 2010 #1,246 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: iyi akşamlar herkeze. Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar hızlı genç
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: iyi akşamlar herkeze. Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar hızlı genç
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 26 Ocak 2010 #1,247 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fatih81_81' Alıntı: saolasın hoşgeldin nerelerdesin kaçtın yine biyerlere öyle görünüyor Genişletmek için tıkla ... h.b abi karın keyfini sürüyoruz
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fatih81_81' Alıntı: saolasın hoşgeldin nerelerdesin kaçtın yine biyerlere öyle görünüyor Genişletmek için tıkla ... h.b abi karın keyfini sürüyoruz
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 26 Ocak 2010 #1,248 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: h.b abi karın keyfini sürüyoruz Genişletmek için tıkla ... sür bakalım aman dikkat et bu arada av ne oldu? varmı bişeyler?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konuralp_niva' Alıntı: h.b abi karın keyfini sürüyoruz Genişletmek için tıkla ... sür bakalım aman dikkat et bu arada av ne oldu? varmı bişeyler?