Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 854,377

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

konuralp_niva' Alıntı:
sen ne yapıyosun abi araba bulmuşsun galiba abi karar verebildin mi abi
araba buldum eniştemin arabası geldi aklıma dün akşam sıkı bi pazarlık yaptım 7,5 diyo oda benim bütçeyi aşıyo gibi görünüyor.şimdilik acele yok.hızlı karar veripde sonra dara düşmeyelim

fatih81_81' Alıntı:
araba buldum eniştemin arabası geldi aklıma dün akşam sıkı bi pazarlık yaptım 7,5 diyo oda benim bütçeyi aşıyo gibi görünüyor.şimdilik acele yok.hızlı karar veripde sonra dara düşmeyelim

acele etme abi bu gezide bak arabalara performanslarını değerlendir hem kafanda sonra karar verirsin nasıl bi 4x4 alacağına

bende öyle düşündüm nasıl olsa araba pazarı gibi olacak ;D ;D çeşit çeşit.neyse bana müsade sabah 5:30 da koguş kalk var işe gidecem erkenden.herkeze iyi geceler.görüşmek üzere

fatih81_81' Alıntı:
bende öyle düşündüm nasıl olsa araba pazarı gibi olacak ;D ;D çeşit çeşit.neyse bana müsade sabah 5:30 da koguş kalk var işe gidecem erkenden.herkeze iyi geceler.görüşmek üzere
iyi geceler abi

tum sakarya haberiniz olsun federal gurugarıa mt lastik arıyorum 1 adet istetme için sıfır veya temiz 2. el yardımcı olursanız sevinirim. ;D
lastik resimdeki gibidir.zaten coğunuz bilir. [attachment=2]

federal lastikleri öztürk lastik ahmet öztürkten temin edebilirsiniz.tel: 275 80 88

senerozkay' Alıntı:
federal lastikleri öztürk lastik ahmet öztürkten temin edebilirsiniz.tel: 275 80 88
acaba 235 75 15 varmı birde tek olarak satılıyormu bır bılgnız varmı tek satılma konusunda.

Herkese günaydın.Hayırlı işler:

Bu sabah 07:20 Hendek Merkez:-8
07:30 Ormanköy:-9
07:40 Bekirpaşa Sapağı:-5
07:50 Adapazarı Erenler:-4
07:55 Adapazarı Yorgalar:-4

Bu ne ya böyle soğuk mu olur?

soğuk olur be serkan biz yanıyoz ??? kardeş kömürün anası ağlattım, babamlarda doğal gazın birde soğukmu diye soruyorsun :'( :'(

bu arada herkese günaydın hayurlı işler ;D ;D