serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 26 Ocak 2010 #1,265 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Perşembe günü Lodos peşinden yağmur geliyormuş hadi hayırlısı...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Perşembe günü Lodos peşinden yağmur geliyormuş hadi hayırlısı...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 26 Ocak 2010 #1,266 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi haftasonu hava güzel olacak gibi
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 26 Ocak 2010 #1,267 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan kayıplardaydın şemsinin yanınamı gittin
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 26 Ocak 2010 #1,268 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: serkan kayıplardaydın şemsinin yanınamı gittin Genişletmek için tıkla ... Evet abi arabayı bıraktım.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: serkan kayıplardaydın şemsinin yanınamı gittin Genişletmek için tıkla ... Evet abi arabayı bıraktım.
tango Zirve Mesajlar 1,454 Tepkime Puanı 8 Yer SAKARYA 26 Ocak 2010 #1,269 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar pazar günü etkinliği için fikirleriniz nedir son durum ne.(durmak yok yola devammı yoksa......)
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar pazar günü etkinliği için fikirleriniz nedir son durum ne.(durmak yok yola devammı yoksa......)
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 26 Ocak 2010 #1,270 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tango' Alıntı: Arkadaşlar pazar günü etkinliği için fikirleriniz nedir son durum ne.(durmak yok yola devammı yoksa......) Genişletmek için tıkla ... Vaziyet onu gösteriyor ;ok yaydan çıktı...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tango' Alıntı: Arkadaşlar pazar günü etkinliği için fikirleriniz nedir son durum ne.(durmak yok yola devammı yoksa......) Genişletmek için tıkla ... Vaziyet onu gösteriyor ;ok yaydan çıktı...
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2010 #1,271 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tango' Alıntı: Arkadaşlar pazar günü etkinliği için fikirleriniz nedir son durum ne.(durmak yok yola devammı yoksa......) Genişletmek için tıkla ... Tabiiki durmak yok yola devam gel pazar gellll
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tango' Alıntı: Arkadaşlar pazar günü etkinliği için fikirleriniz nedir son durum ne.(durmak yok yola devammı yoksa......) Genişletmek için tıkla ... Tabiiki durmak yok yola devam gel pazar gellll
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2010 #1,272 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkan abi nasılsın araç ne durumda
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2010 #1,273 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan abi saat 15:30 civarı salih abiyle yanına uğramayı düşünüyoruz iş yerindemisin
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan abi saat 15:30 civarı salih abiyle yanına uğramayı düşünüyoruz iş yerindemisin
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 26 Ocak 2010 #1,274 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hakancım Şemsi abiye bıraktım arabayı,akşam iş çıkışı gideceğim yanına.. Sen neler yaptın hallettin mi işleri araba hazır mı?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hakancım Şemsi abiye bıraktım arabayı,akşam iş çıkışı gideceğim yanına.. Sen neler yaptın hallettin mi işleri araba hazır mı?
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2010 #1,275 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hakancım Şemsi abiye bıraktım arabayı,akşam iş çıkışı gideceğim yanına.. Sen neler yaptın hallettin mi işleri araba hazır mı? Genişletmek için tıkla ... Bende arbayla uğraşıyorum eksikleri tamamlıyorum
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hakancım Şemsi abiye bıraktım arabayı,akşam iş çıkışı gideceğim yanına.. Sen neler yaptın hallettin mi işleri araba hazır mı? Genişletmek için tıkla ... Bende arbayla uğraşıyorum eksikleri tamamlıyorum
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2010 #1,276 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Salih abi gelicek sinan abiye uğruyacaz ordanda sana uğrarızz müsait isen
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Salih abi gelicek sinan abiye uğruyacaz ordanda sana uğrarızz müsait isen
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 26 Ocak 2010 #1,277 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Salih abi gelicek sinan abiye uğruyacaz ordanda sana uğrarızz müsait isen Genişletmek için tıkla ... Saat beşte arabanın yanına gideceğim,iş çıkışı. O saate kadar uğrarsanız yerimdeyim...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Salih abi gelicek sinan abiye uğruyacaz ordanda sana uğrarızz müsait isen Genişletmek için tıkla ... Saat beşte arabanın yanına gideceğim,iş çıkışı. O saate kadar uğrarsanız yerimdeyim...
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 26 Ocak 2010 #1,278 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Saat beşte arabanın yanına gideceğim,iş çıkışı. O saate kadar uğrarsanız yerimdeyim... Genişletmek için tıkla ... okey uğrarız bu arada kontak sprey geldi ben gelirken getiririn
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Saat beşte arabanın yanına gideceğim,iş çıkışı. O saate kadar uğrarsanız yerimdeyim... Genişletmek için tıkla ... okey uğrarız bu arada kontak sprey geldi ben gelirken getiririn
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 26 Ocak 2010 #1,279 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: okey uğrarız bu arada kontak sprey geldi ben gelirken getiririn Genişletmek için tıkla ... Tamam Hakancım bekliyorum...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: okey uğrarız bu arada kontak sprey geldi ben gelirken getiririn Genişletmek için tıkla ... Tamam Hakancım bekliyorum...
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 26 Ocak 2010 #1,280 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi slm hakan abi keyifler nasıl?