Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 854,134
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Zor herzaman iyidir hakan.Soğucak yapar canavar gibi eğleniriz.

Etiketler

Haydi arkadaşlar nerdesiniz bugün hiç sesiniz çıkmadı.

Topici inceleyen arkadaşlar siz de katılın tanışalım...

Bu gün herkez kabuğuna çekilmiş bekliyor hehalde hava ısınsın diye

Heralde ben gelemiycem...Araba olmadı krank okuyucu sensör getirttim 250 liraya ondan da değilmiş, i parça iadesi de almıyorlar arabada ki sorunu bulamadılar üstüne ne yapacağım bilmiyorum :S

dundaralp' Alıntı:
Heralde ben gelemiycem...Araba olmadı krank okuyucu sensör getirttim 250 liraya ondan da değilmiş, i parça iadesi de almıyorlar arabada ki sorunu bulamadılar üstüne ne yapacağım bilmiyorum :S
Selam dündar başka bir ustaya baktırsan

selam herkeze.nasılsınız görüşmeyeli? yogun bir iş gününün ardından zorla kendimi eve attım :-\

hakan5408' Alıntı:
Kısa şase idealimdeki araba ama böyle olursa
benim idealimdeki araçda defender ama wagon kasalar.içi geniş fazla kişi alıyor görünüşüde güzel.tek sıkıntı büyük oldugundan arazide sıkıntılar oluyor sanırım.askeriyede yarbay postasıydım.hergün üzerindeydik aracın.arada araziye çıkıyorduk o zaman deymeyin keyfime.biraz resmii oluyodu ama olsun

Evet onlarda güzel fakat resmi incelersen süper araç

evet güzel araç abi.bu arada sogucakla ilgili bilgin varmı?yol durumu nasıldır tahminin?bu sabah -6 dereceydi hava sıcaklıgı ben işe giderken.gece çok ayaz oluyor kar beton gibi olmuştur.merkezden kaç km abi orası?

Kardeşim şimdilik bir değişiklik yok programda son güne kadar bekliyecez hava muğalefetini buna göre hareket edicez alternatif çok önemli olan hep bir araya gelmek