Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 854,234
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

yine kar başladı heryer beyaza büründü.bizim kar duası tuttu ama biraz fazla kaçırdık galiba .artık güneş duasınamı çıksak ne yapsak :

Etiketler

dunyaufak' Alıntı:
Selam arkadaşlar. fatih gezi ile ilgili bir değişiklik yok dimi?
kuzen şuanda bir değişiklik yok.son güne kadar bekliyecez.şuanda buralar beyaza büründü.orda durum nasıl?

http://www.meteor.gov.tr/FTPDATA/analiz/harita/png/haritatahminkucukgun4.png
herkeze iyi akşamlar Arkadaşlar şimdilik durum bu​

burada daha yeni başladı ince ince yağıyor. dün ve bugün yağmamıştı. hava çok soğuk her taraf bu içinde belediye çalışmıyo

orada ne var ne yok. bu arada benim arabanın arızaları tespit edildi bi çok parçası yurtdışı dediler, viraz denge malzmeleri varmış onları takacaklar yarın. diğerleri 2 ay sonra gelice yapılacak, marş sorunu da ozaman düzelecek. arıza lambası gaz kelebeği ile alakalıymış ve bından dolayı araba fazla yakıyormuş arızayı giderdiler. az kalsın ocağımıza incir ağacı dikiyordu valla. kayın peder petrolcü ama okadar da değil ;D ;D ;D

gölyaka belediyesi çalışırsa şaşardım zaten.çalışmaması normal bi durum yakıt problemi düzelmiş artık kontak kapatmazsın kayınpederin paçayı yırttı .sen cumartesi akşamı geliyosun dime??? 8) :

hakan5408' Alıntı:
http://www.meteor.gov.tr/FTPDATA/analiz/harita/png/haritatahminkucukgun4.png
herkeze iyi akşamlar Arkadaşlar şimdilik durum bu​
tutmaz abi bunların dedigi kahve falı bakarakmı tahmin yapıyolar anlamıyorum

fatih81_81' Alıntı:
tutmaz abi bunların dedigi kahve falı bakarakmı tahmin yapıyolar anlamıyorum
Önümüzdeki günlerde görücez tutarmı bakıcaz ben kaçıyorum şimdilik sana ve tüm dostlara iyi akşamlar diliyorum görüşmek üzere

Arkadaşlar günaydın:

Havalar ısınacak dediler gerçekten ısındı galiba.Hendek dün sabah 07:15 de -11 derece idi bu sabah aynı saatte -1 gerçekten ısındı

Etkinliğe de ;D ;D ;D az bir süre kaldı....

Adapazarı bu saatlerde -5 dereceysi şimdi ise 0 derece

günaydı arkadaşlar. serkan bir televizyon kanalına hacav durumu için eleman alınacaktır. ben seni uygun gördüm sitersen baş vuralım.