Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 854,825
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Etiketler

hakan5408 kardeşim yıyecek içecek demişsin bu konuyu biraz açarsan seviniriz. : yani hazır birşeylermi getirelim yoksa mangal felanmı yapıcaz ona göre et kömur alalım bu konuda bizleri aydınlatırsan daha temkinli olur herkez bence.

buarada sakarya uyuyor galiba. ;D

keyıfler guzel konur gezıde tanışır kaynaşırız artık simdide muhabbet ederdim ama benim oğlan yatmıyo onu bir uyutayım sana iyi geceler

Baran 54' Alıntı:
keyıfler guzel konur gezıde tanışır kaynaşırız artık simdide muhabbet ederdim ama benim oğlan yatmıyo onu bir uyutayım sana iyi geceler

tamam abi iyi geceler kolay gelsin

Bugün lodos başladıdurduğunda hafif hafif de yağmur atıyor.Soğucağa çıkma düşüncesi hala devam ediyor.Endişesi olan arkadaşlar var aslında aynı endişeyi bende yaşıyorum.Kalabalık bir konvoy ,konvoy uzunlığunuda düşünürsek kaldığımız noktadan dönüş bayağı zor olur.Bakalım daha vaktimiz var.Bir değişiklik olmazsa 9:30 Adapazarından hareket 10:00 Sapanca İstanbuldere Sapağında ki Bim'in önünde oluruz diye tamin ediyorum..

Sapancadan ve İzmitten gelen arkadaşlarlada burada buluşuruz...tabi başka teklifler de olabilir buradan görüşelim...