Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 861,342
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Baran 54' Alıntı:
fatıh hoş geldin arkadaşa yer ayarlaya bildinmi kesin gelsin 1 kışılık yer cıkar arçlarda
hoşbulduk ben akyazıya kadar güvenle (güven54) gidecem.oradan gökhanla (dünyaufak) devam edecem düzceden geleceklerle.yasinle konuştum durumu sıkıntı olmasın diye gelmek istemiyor.yer olmaz diye

Etiketler

fatıh benim araca hakan 2 kışı vermişti ama galiba araçları ile katılcaklarmış ozaman bende 2 kışilik yer olur haberin olsun kanka.

Baran 54' Alıntı:
fatıh benim araca hakan 2 kışı vermişti ama galiba araçları ile katılcaklarmış ozaman bende 2 kışilik yer olur haberin olsun kanka.
kanka o zaman kesinse konuşayım arkadaşla.gökhanın buraya gelememesi kötü oldu

geldim abi araç sıkıntısından dolayı değil de başka nedenlerden dolayı katılamıyacam yoksa hazırdım geziye üzülmeyin abi başka bi gezide tanışırız inşallah

hakanın oraya gidince yer olup olmıcağı belli olucak cok isterdim arkadaşınla beraber olmak inan

konuralp_niva' Alıntı:
geldim abi araç sıkıntısından dolayı değil de başka nedenlerden dolayı katılamıyacam yoksa hazırdım geziye üzülmeyin abi başka bi gezide tanışırız inşallah
ihşallah konurda ben senle tanışmak cok istıyodum sevdim seni tanımasam bıle kanım kaynadı. ;D

son gün durumun degişmesi kötü oldu.adama bişeyde diyemedim.moralimde bozuldu.nezamandır plan yapıyorduk.hakan abiyle görüştünmü son durum ne seninle gelecekni o 2 kişi.şimdiye kadar kesinleşmiş olması lazım diye düşünüyorum

Baran 54' Alıntı:
ihşallah konurda ben senle tanışmak cok istıyodum sevdim seni tanımasam bıle kanım kaynadı. ;D
sağolasın abiya bende sevdim sizleri inşallah başka bi sefer tanışırız

hakan uyumuyordur galıb bi ayayım

aradım meşkule duştu doner diye beklıyorum

konuralp_niva herşeyde bi hayır vardır diyelim.inş. bidaki sefere tanışma fırsatımız olur.bidahakine su yapmak yok ama 2 elin kandada olsa geleceksin.1 tane gelmeme hakkın vardı.onuda yarın kullanacan.

fatıh arkadaşın nerden katılacak gezıye yer olucak gibi hakan donucek bana goruşup şimdi