hoşbulduk ben akyazıya kadar güvenle (güven54) gidecem.oradan gökhanla (dünyaufak) devam edecem düzceden geleceklerle.yasinle konuştum durumu sıkıntı olmasın diye gelmek istemiyor.yer olmaz diye
geldim abi araç sıkıntısından dolayı değil de başka nedenlerden dolayı katılamıyacam yoksa hazırdım geziye üzülmeyin abi başka bi gezide tanışırız inşallah
geldim abi araç sıkıntısından dolayı değil de başka nedenlerden dolayı katılamıyacam yoksa hazırdım geziye üzülmeyin abi başka bi gezide tanışırız inşallah
son gün durumun degişmesi kötü oldu.adama bişeyde diyemedim.moralimde bozuldu.nezamandır plan yapıyorduk.hakan abiyle görüştünmü son durum ne seninle gelecekni o 2 kişi.şimdiye kadar kesinleşmiş olması lazım diye düşünüyorum
son gün durumun degişmesi kötü oldu.adama bişeyde diyemedim.moralimde bozuldu.nezamandır plan yapıyorduk.hakan abiyle görüştünmü son durum ne seninle gelecekni o 2 kişi.şimdiye kadar kesinleşmiş olması lazım diye düşünüyorum
konuralp_niva herşeyde bi hayır vardır diyelim.inş. bidaki sefere tanışma fırsatımız olur.bidahakine su yapmak yok ama 2 elin kandada olsa geleceksin.1 tane gelmeme hakkın vardı.onuda yarın kullanacan.