Samsun - Ladik Yeni Parkurlar Keşif Gezisi (7 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ladikoffroad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,469
Ynt: Samsun - Ladik Yeni Parkurlar Keşif Gezisi (7 Haziran 2009)

th_Film-5.jpg

th_film-10.jpg

th_film-12.jpg

th_film-13.jpg

th_film-15.jpg

th_film-4.jpg

Etiketler

bu arada ordu aybastı perşembe yaylası şenlikleri 27-28 haziran duymayanlara duyrulur

Batuhan ve Göktug bey cok güzel kareler imrendim şimdi. Ayın 20 sinden sonra bende Giresun yaylalarında olucam kısmetse

kemal52' Alıntı:
göktuğ - batuhan yine döktürmüşsünüz fatsa öncesi antreman mı bu acaba :D :D :D

Teşekkürler.. Göründüğü üzere kendi adıma konuşayım, benim zevk aldığımız durum ; ilk önce içinden çıkılmaz bir hale sokmak kendimizi, sonra da bu durumdan kurtulmak. Fatsa ise hemen yanıbaşımızda yapılan büyük bir organizasyon bir kaç tip farklı yarış olacak. Bu durumu çok ciddiye alan insanlar biliyorum. Bölge de bu işin ilmini yazmış insanlar, bu çok doğaldır. Ama benim için durum biraz farklı. Ben aracımı yarış için hazırlamadım ama gelmişken katılmadan da olmaz. Yenmek yenilmek bir yana karadeniz insanı ile orada birlikte olup onların aracım hakkındaki yorumlarını, yanlışlarımı duymak bana yetecektir. Geçen sene katıldığım yarışta 4. olmuşum ve bu ilan olduğunda ben niksarı geçmiştim. ;D Kupayı Ömer bey almıştı yerime. Kısacası orada olmak gerek, yarış bahane...

ladikoffroad' Alıntı:
göktuğ abiye süpriz bi video izleyince cj yi onun sürdüğüne inanmazsınız

th_MOV00472.jpg

Çok kötüsün BAtu.. Alacağın olsun.. CJ ile yaptığımız bütün karizmayı atv ile sıfır ettin ;D ;D
İlk defa bindim ATV ye .. CJ ye hiç benzemiyor. Direk altında kalırım gibi geliyor. Sanırım bu aletin gaz sisteminde bir bozukluk vardı. O da beni tedirgin etti..

Güzel bir tur olmuş, Gelip gölün kenarından gecip gidiyoruz. ATV ile denemede hiç fena sayılmaz hani :smiley: :smiley:

güzel bir gezi olmuş arkadaşlar emeğinize sağlık ayrıca parkurunuz süper göktuğ beyin gezileri her zaman görmeye değer

Güzel gezmişsiniz ama sınavı unuttun mu Batuhan?

Hazır mısın, sana şimdiden başarılar dilerim :smiley:

Ellerinize lastiklerinize sağlık göktuğ abi ve batuhan yaz başından çamur bulmuşsunuz.. ;)
Bu arada göktuğ abi senin önlerde kilit yokmuydu... ???

paylasım ıcın tesekkurler,ellerınıze saglık...

göktuğ güzel gezi olmuş,yalnız yan yattığın kanalda tırmalarken kaç kilo verdin merak ettim videoyu izlerken bana bile daral geldi cj nin yarısını orda bıakmadan iyi kurtulmuşsun, cj nin performansı yine 10 numara sanki dingiller dana 60 bayağı sıkı iş çıkarmış ,atv nin 4 çeker olmaması biraz yabancılık çekmene sebeb vermiş gibi ;D

hasanfb' Alıntı:
Ellerinize lastiklerinize sağlık göktuğ abi ve batuhan yaz başından çamur bulmuşsunuz.. ;)
Bu arada göktuğ abi senin önlerde kilit yokmuydu... ???

Benim ön kilit var. fakat ilk yağ değişiminde hemen devreye giriyor. İçindeki yağ eskiyince ya da su alınca yüksek devir yaptırmak gerekiyor çalışması için. Aslında işime de geliyor diyebilirim. Ön kilit aslında çok kırıcı bir sistem. Düşünsene sol ön lastik çamurluğun tavanına kadar girmiş, yalnızca o lastik dönse bile çıkaracak aracı ama üzerinde ne kadar yük bulunuyor. dönmeye zorlamak kırılmasını istemekle eş değer. Bazen hemen çalışmadığına seviniyorum..

bull' Alıntı:
göktuğ güzel gezi olmuş,yalnız yan yattığın kanalda tırmalarken kaç kilo verdin merak ettim videoyu izlerken bana bile daral geldi cj nin yarısını orda bıakmadan iyi kurtulmuşsun, cj nin performansı yine 10 numara sanki dingiller dana 60 bayağı sıkı iş çıkarmış ,atv nin 4 çeker olmaması biraz yabancılık çekmene sebeb vermiş gibi ;D

Kaç kiloyu bırak kaç defa kayıp cj nin altına düştüm onu sor sen. Yosun bağlamış ıslak topraklı ufalanan kaya. Arkadaşlara rica edip elinde uygunsuz fotoğrafı olanı saklamasını önerdim. ;D Dingillerde değşiklik yok. Dana30 a AMC20. Şapkalı da yok iki parça devam.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR