Samsun-Ladik Zorlu Yayla Yolu Gezisi (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ladikoffroad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,957

ladikoffroad

Ladik Off-Road Team
Yer
samsun/ladik
Web
www.ladikoffroadteam.tr.gg
sabah saat 7 de içim gidiyodu bugun offroad yapamayacağım die dersanede deneme sınavım vardı denemden sorna da 2 saat dersim :( :( denemeden sonra hocanın yanına gittiğimde toplantı olduğunu ders yapmayacağımızı söyledi hızlıca samsundan ladik e kalkan 1 arabasına yetiştim babam ve kardeşim hazırda bekliyodu hemen koyulduk yola istikametimizdeki yayla yolu sapağından sorna hiç araba gitmediğini görünce çok sevinmiştim :smiley: :smiley: düzde karın yükselmesi pek fark etmiyodu ama sıra dik tırmanışlara geldiğinde günün zevkli geçeceğini anladım. Başladık ileri geri zorlamaya neredeyse 3 saat sürdü zorlamalar sonuç bir yerde yolun sağa yatık olmasından dolayı araba hep sağa kaydı ve vinç olmadığından dolayı ki yokluğunu bayağı hissettirdi devam edemedik artık yaylaya varana kadar devam her hafta zorlamaya yılın son off road gezisinide böyle tamamlamış olduk sıktım bira galiba k.bakmayın videoları editlemeden koyacağım uzun uzun umarım sıkılmassınız :smiley: :smiley: iyi seyirler

th_28122008058.jpg

Etiketler

Ynt: Samsun-Ladik Zorlu Yayla Yolu Gezisi (28 Aralık 2008)

paylaşım için saolun devamını beklerizzz:smiley: harbiden de tampon süper olmuşş

Yarın benim jeep antep e geliyor. Yılbaşı ertesi gezi programladık. 2-3 ay burada idare edeceğiz artık.

Batuhan araca ısınmaya başlamışınız.Pampon ve lastiklerde pek yakışmış maşaallah Baya bir zorlamışınız ama olmamış.Birdahakine inşallah olur.Ama bidahakine yanlız ve vinçsiz gitmesen daha güvenli olur.

Nasıl Batuhan,eski Pajeroyla bunun arasında fark varmı? ;) ;)

kemal52' Alıntı:
batuhan aracı iyi zorlamışsın o kadar zorlamaya hararet yükselmediyse helal olsun

hararetde idi gözüm ama ortayı bile hiç geçmedi bende şaşırdım

yuysal' Alıntı:
Batuhan araca ısınmaya başlamışınız.Pampon ve lastiklerde pek yakışmış maşaallah Baya bir zorlamışınız ama olmamış.Birdahakine inşallah olur.Ama bidahakine yanlız ve vinçsiz gitmesen daha güvenli olur.

Nasıl Batuhan,eski Pajeroyla bunun arasında fark varmı? ;) ;)

bu sanki yola daha iyi basıyo yüksel abi birde kullanımı diğerine göre çok rahat valla uyumumuz süper oldu araba ile birbirimize tamponda deişikli yapıcaz herhalde arkanınkide değişecek tampon öne senn bana gönderdiğin önceki pajero için olandak yapmak nasıl durur acaba

Öne de kilit fena olmaz bu araçta. Necmi Usta Dubai'den getirmişti şu aralar.

Çok net bilgim yok. Trophy için hazırladığı araçtan bahsederken konuşmuştuk.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri