Samsung B2100 Outdoor Telefon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nuhro Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,132

nuhro

Ana Kamp
Yer
istanbul
Arkadaşlar uzun zamandır sonim xp3 telefonun peşindeydim.Böyle suya toza darbeye dayanıklı bir telefon almak istiyordum.Fakat Türkiyede satışı yok ve getirmesi , servisi beni düşündürüyordu.Daha önce ericson pro 250 ve r310 kullanmıştım.Fakat artık onların miyadı doldu ve batarya sorununu çözemedim üretimi yoktu.Ayrıca teknolojinin çok gerisinde kalmıştı.Araştırmalarıma devam ederken samsung b2100 ve nokia 3720 classic'e rastladım.Biraz mukayese sonucunda samsung b2100 almaya karar verdim ve aldım.(eski telefonun zaten nokia 6300 dı değişiklik olsun istedim birazda)gerçekten çok memnunum.Süper bir el feneri var.Acil durum arama ve mesaj tuşları bayağı cazip.Pil ömrü ise harika denecek kadar iyi.Biraz daha inceleyip fotolarını buraya yükleyeceğim.Almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir.Beşiktaşta açıktelekom (2606337)diye bir dükkandan aldım 5 taksit yaptı arkadaş sağ olsun kırmızı rengide çok aradı benim için onada buradan teşekkür ederim.
.

b2100-xplorer.jpg

Etiketler

Ynt: Samsung B2100 Outdoor Telefon

fiyatı 300 de....bu telefon samsung un sitesinde yok...

http://www.letsgomobile.org/tr/incelemesi/0129/samsung-b2100/ ürünü burdan detaylı inceleyebilirsiniz.peşin 286tl dir fiatı.ama 5 taksitle de açıktelekomdan alabilirsiniz.

rehberi kaç isim alıyor baktınızmı?

Telefona yaklaşık olarak 150 tane kayıt yaptım.Ayrıca simplus varsa 500 den fazla telefon kayıt olur.

bugün media markt'a gittim baktım inceledim bayağı güzel telefon ve fiyatıda 269tl. feneri acayip kuvvetli ama şuanki telefonumdan da memnunum karar veremedim.
kullanan arkadaşlar fotoğraf,video,radyo,görüşme kalitesi gibi detayları paylaşabilir mi en son haliyle.

GPS ve ekranı nedeniyle şuanda E71 kullanıyorum, ancak benim cihaz 3.2 MP kameralı olmasına rağmen Samsung'la çekilmiş fotoğraflar daha güzel :smiley:

Sonim özellik olarak daha güzel ama iş yaşamı gibi şeyler için sanki biraz kaba gibi geldi.

şehirlerarası yolda kopma yaşıyormusunuz. bir müşterimde vardı garmin harita yüklemişti. çok memnundu... şehiriçi şehirdışı çok memnundu...yalnız onun ki n71 miydi e 71 miydi emin değilim,

yok yaşamıyorum, bende memnunum. Ancak tünel gibi yerler hariç tabi :smiley:

gprs destekli kullanmıyorum, garmin ve route 66 yüklü bende de ama garmin'i kullanıyorum.

kısa sürede uydularla iletişim kurması a-gps özelliğindenmi kaynaklanıyor....

Evet ondan kaynaklanıyor. Ama bu hizmet için şebekeye bağlanması gerekiyor, o da ekstra ücret demek. Normalde biraz daha geç bağlanıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR