samurai arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avdoğa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,610

avdoğa

Ana Kamp
Yer
selçuk/İZMİR
arkadaşlar merhaba,
bu siteye yaklaşık 3,5 yıl önce vitara mı aldığım zaman üye olmuştum .aktif olarak bir çok konuda fikir yürütmesemde ,çok konuda bu site sayesinde fikir sahibi oldum.

bir çoğunuz gibi ağır off road yapmıyorum.eşime yeni bir araç aldığım dan dolayı vitaramı sattım... ama ava gitmek için bir araca ihtiyacım var.. samurai de karar kıldım.93-96 arası makaslı motoru ve arazisi temiz(kaporta önemli değil) 3-4 bin lira masraf yapabileceği bir samurai arıyorum.izmir ili çevresine 200 km çapta gidip görebileceğim,kendisine dua edeceğim bir arkadaş arıyorum.. hani hep derler ya ciddi alıcılar arasın diye.. ciddi satıcılar lütfen..malum siteler dahil bütün samuraileri inceledim.. nasibimi arıyorum.. saygılar

Etiketler
Ynt: samurai arıyorum

selam arkadaşım hiç masraf etmeden bineceğin bir araç var bende 93 model aşırı orjinal ama konya beyşehirde ilgilenirsen 05327797426

Selam..94 model lpg li rent veya safari aracı değil binici aracı.masrafsız temiz bir araç.jeep grand cheeroke alacagımdan satıyorum.ilgilenirseniz sahibinden com İlan No 105503774 .

selamlar Sn.Çağlayan bey bende oldukca orjinal 92 model sj 413 makaslı nisan ayında bingöllden getirttim yaklaşık 4 bin lira harcadım alt yapı ve motorda hiö sıkıntı yok ama kaportada az buz masraf ister .isterseniz detaylı bilgi verebilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.