Sanzuman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Semih06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,397

Semih06

Ana Kamp
Cümleten Selamün Aleyküm Hayırlı aksamlar arkadaşlar. Bugün çarşı içinde baya bir gezindim arabayla sonra köyüme gitmek için anayola gittiğimde arabanın 2. vitesden sonrasını atmadığını fark ettim ondan sonrasında yokuş iniş lambası yandı ( sarı olan) mazot ibresinin sağ tarafındaki. stop edip çalıstırınca düzeliyor. Bu sorunla karşılaşan baska arkadaslarım varmı ve böyle dursa bir sıkıntı olurmu son aylarda çok masraf ettim arabaya insan gerçekten üzülüyor. İnşallah birşeyi yoktur.

Etiketler
Buyuk ihtimalle sanziman acilip bakilacak 3.000-5.000 arasi fiyat verilecek. Volant turbun oncelikle kontrol edilmesi gerekir.gecmis olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buyuk ihtimalle sanziman acilip bakilacak 3.000-5.000 arasi fiyat verilecek. Volant turbun oncelikle kontrol edilmesi gerekir.gecmis olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son saaatlerde tekrar denedim yapmadı çok şükür. İnşallah hiç yapmaz sağolsun yorumunuz için

Gecmis olsun. Bende de 2005 td4 var sanzuman gecisleri Cok iyi ama viteste D ve N isiklari ayni anda yaniyor ve F konumuna geciyor hdc sari isik yaniyor Bu Boyle olur keen sanzuman gecisleri normal oluyor arabayi stop edip calisirinca duzeliyor. Seyir Amina bi bakiyorum yine iki isik yaniyor ve f modu. Bu konuda fikri olan yardimci olabilir Mi

SON KONULAR - FORUM