taiga
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi</b><br />
<br />
Sn.Esko,<br />
<br />
Karavancı değilim, deneyimim de yok...<br />
<br />
Ancak sürekli karavan forumlarını takip ederek bilgi almaya , deneyimleri öğrenmeye çalışan biriyim...<br />
<br />
Yukarıdaki konunun dışında biri olsam da yazınızdaki bir noktaya itirazım var...<br />
<br />
"Herkesin eğlence tarzı farklıdır, kısaca "rakı dansöz bana uymadı katılmadım" diyebilirsiniz, başkalarının eğlence tarzı sizi ilgilendirmez."<br />
<br />
İşte bu nokta...<br />
<br />
Eğer ben ailemle, (ki karavan hayatına eşini ikna etmeye çalışan biri olarak) o yemeğe katılsaydım, sizce karavan camiası hakkında ne düşünürdü? <br />
<br />
Elbette herkesin eğlence anlayışı kendinedir. Ancak ulusal bazda bir karavan platformunun sahiplendiği bir etkinlikte "herkesi" bağlayacak bir tarzı yadırgadığımı belirtmek isterim.<br />
<br />
Sonuçta Sally karavan kendi reklamını yapsın, ki güzel bir organizasyonda yapmışlar...<br />
<br />
Ancak Platform un (ki sadece kampkaravan.org forumundaki topikleri izleyerek tanıyorum) karavan hayatını tanıtmaya çalıştığı bir etkinlikte daha dikkatli olması gerektiğini düşüyorum. Çok "şık" bir görüntü çizmemiş...<br />
<br />
Yanlış anlamayın...Bu sadece dışarıdan bakan biri olarak görüşlerim...<br />
<br />
Yoksa son tahlilde benim adı geçen kurumlarla en ufak bir bağım yada ilişkim yok...<br />
<br />
Not: Rakı vb. konularda tutucu değilim. Aksine içkiyi seven biriyim. Ancak davetiye de "dansöz" vb. ayrıntılar "sürpriz" sanatçılar olarak duyurulmuştu. Eğer katılsaydık cidden sürpriz olacakmış... ;D</div>