Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi
Sayın Esko,
Yazdıklarınızı anladım diyorsunuz ama gene anlayamamışsınız bu konudaki yazımı daha anlaşılır şekilde izah edeyim.
Saly karavan için ne yazmışım reklamını yaptı demişim, sizde ticari bir kuruluşun reklam yapmasından daha doğal ne olabilir demişsiniz, dernekle alay etti gibi cümleyi ben kurmadım siz kurmuşsunuz. Rakı,dansöz meselesini yazmışım resimlerde de görüldüğü gibi bunu herhalde kimse inkar edemez üstelik bu başkalarının eğlence tarzı dediğiniz kamp karavan severlerin ailece katılacağı bir davetti, size ANAKAMP ın sitesindeki şenlik resimlerini izlemenizi ve karşılaştırma yapmanızı öneririm.
Kırkpınar belediyesine gelince şimdi ben belediyenin o soğukta uğraş verdiğini yazmışım fakat kastettiğim bu arazi Karayolları arazisi olduğundan burasının başka bir kuruma yada kişilere devri ancak ve ancak belirli ilişkilere bağlı olabileceği idi, burası Türkiye dediğiniz gibi Patagonya olsa belki olabilirdi.
Gazetegez Sapanca dışından kişilerede adını duyurdu yazmışım, sizde her gazetenin amacı bu değilmi yazmışsınız ne var bunda alay nerede.
ANAKAMP ile ilgili yazdıklarımda milliyetcilik değil, görüşlerimdir.
Bu arada özrünüzü kabul eder, başka bir etkinlikte tanışmayı birbirimizi daha iyi anlamamızı dilerim
Saygılarımla,